- 12 Ekim 2024
- 128
- 65
- 31
-
- Konu Sahibi bir umut anne
Merhaba umarım önümüzdeki ay size şans getirirMerhaba arkadaşlar,
Normal yoldan gebe kalmamam için bir problemimiz yok ama ben kendiligimden gebe kalamıyorum . Son adet tarihim 18 ekım ve ben hâlâ adet olmadım adetim 10 gun gecikti. Ara sıra gelen kasik ağrısı avar onun dışında adet olacakmisim gibi hiçbir belirtim yok merak edip 4 gün gecikmemde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif umitlenmek istemiyorum fakat kendiligimden gebe kalmak istiyorum adetim hiç bu kadar gecikmez en fazla üç dört gün , ve adetim gecikmeye başladığından beri çok fazla şekilde kaşıntım var bu bir hamilelik belirtisi mi ya da bunu yaşayıp gebe kalan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Bende sizinle aynı durumdayım. Son adet tarihim 17 eylül. Ekim ayında adet olmadım. 14 gün gecikme var. Test negatif bekliyorum bende. Siz adet oldunuzmuMerhaba arkadaşlar,
Normal yoldan gebe kalmamam için bir problemimiz yok ama ben kendiligimden gebe kalamıyorum . Son adet tarihim 18 ekım ve ben hâlâ adet olmadım adetim 10 gun gecikti. Ara sıra gelen kasik ağrısı avar onun dışında adet olacakmisim gibi hiçbir belirtim yok merak edip 4 gün gecikmemde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif umitlenmek istemiyorum fakat kendiligimden gebe kalmak istiyorum adetim hiç bu kadar gecikmez en fazla üç dört gün , ve adetim gecikmeye başladığından beri çok fazla şekilde kaşıntım var bu bir hamilelik belirtisi mi ya da bunu yaşayıp gebe kalan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Kaşıntı nerede ?Merhaba arkadaşlar,
Evet ben adet oldum bence sizde bir doktora görünün adet gecikmesi gebelik yoksa iyi degilBende sizinle aynı durumdayım. Son adet tarihim 17 eylül. Ekim ayında adet olmadım. 14 gün gecikme var. Test negatif bekliyorum bende. Siz adet oldunuzmu
Bende sizinle aynı durumdayım. Son adet tarihim 17 eylül. Ekim ayında adet olmadım. 14 gün gecikme var. Test negatif bekliyorum bende. Siz adet oldunuzmu
Bende aynı durumdayım en son bir Ekim'de adet oldum ve bugün geceli 11 gün oldu hala negatif testler adet de olmadım ama biraz bir lekelenme oldu o da peceteye gelen o kadar sebebini anlayamıyorum iki gündür sık tuvalete cikiyorum ayninadet ağrılarını çekiyorum ama devamı yokMerhaba bende sizinle aynı durumdayım adet oldunuz mu benimde son adet tarihim 23 eylül 29 ekimde kan verdim negatif aonra testler yaptım ama hep negatif bugün hafif bi gölge gördüm ama çok zor gözüken yani yok gibi ara ara kasıklarımda ağrı oluyor özellikle sağ tarafımda bide 28 ekimde aşırı bir ağrı yaşadım gaz sancısı gibi ve bel ağrısı acaba yerleşme falan olmuş olabilir miydi yerleşme olsa çıkmaz mıydı çok stresliyim bi cevapta bulamıyorum
Ben bide kan vermeden önce artımedle test yaptım 3 testte de silik çizgi vardı ama sonra öğrendim ki marka sıkıntılıymış days doctor buldum onda da silikti ama oda yalancı pozitif oluyormuş sonunda farklı bi marka buldum ama onda yok denilecek bir gölge var bu durum çok strese sokuyor beni inşallah vardır 16 kasım babamın dgünü onlar benden çok torun istiyorlar keşke olsa da sürpriz yapsam diye hayal kurup duruyorumBende aynı durumdayım en son bir Ekim'de adet oldum ve bugün geceli 11 gün oldu hala negatif testler adet de olmadım ama biraz bir lekelenme oldu o da peceteye gelen o kadar sebebini anlayamıyorum iki gündür sık tuvalete cikiyorum ayninadet ağrılarını çekiyorum ama devamı yok
Belki de vardır canım kan baktirsayfin keşke ben bugün baktırdım ama öğle sonu olduğu için yarına ancak ogrenebilcem vajinal muayene de oldum herşeyin normal düzeyde olduğunu söyledi doktor ama adet olmadim hala isteBen bide kan vermeden önce artımedle test yaptım 3 testte de silik çizgi vardı ama sonra öğrendim ki marka sıkıntılıymış days doctor buldum onda da silikti ama oda yalancı pozitif oluyormuş sonunda farklı bi marka buldum ama onda yok denilecek bir gölge var bu durum çok strese sokuyor beni inşallah vardır 16 kasım babamın dgünü onlar benden çok torun istiyorlar keşke olsa da sürpriz yapsam diye hayal kurup duruyorum
Kan için bekliyorum daha bi negatifi gördüm ya ondan tekrar görmek istemiyorum senin sonucun nasıl geldi umarım hayırlı haber verirsinBelki de vardır canım kan baktirsayfin keşke ben bugün baktırdım ama öğle sonu olduğu için yarına ancak ogrenebilcem vajinal muayene de oldum herşeyin normal düzeyde olduğunu söyledi doktor ama adet olmadim hala iste
Bende birşey çıkmadı canım ama doktor bana tedaviye başlamam gerektiğini söyledi Ankara'ya gidip ama başka bir doktor gerek olmadığını söyledi kafam çok karistiKan için bekliyorum daha bi negatifi gördüm ya ondan tekrar görmek istemiyorum senin sonucun nasıl geldi umarım hayırlı haber verirsin
Ne kadar süredir istiyosunuz ki bebek 1 yıldan önce tedaviye gerek yok diyorlar geneldeBende birşey çıkmadı canım ama doktor bana tedaviye başlamam gerektiğini söyledi Ankara'ya gidip ama başka bir doktor gerek olmadığını söyledi kafam çok karisti
Ben 2.5 yıllık evliyim ama bir senedir ancak düzenli ilişkimiz var Nisan ayında bir düşük yaptım sonrasında olmadı dahaNe kadar süredir istiyosunuz ki bebek 1 yıldan önce tedaviye gerek yok diyorlar genelde