10 gün adet gecikmesi ve kaşınma hamilelik belirtisi mi

bir umut anne

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
83
24
25
Merhaba arkadaşlar,
Normal yoldan gebe kalmamam için bir problemimiz yok ama ben kendiligimden gebe kalamıyorum . Son adet tarihim 18 ekım ve ben hâlâ adet olmadım adetim 10 gun gecikti. Ara sıra gelen kasik ağrısı avar onun dışında adet olacakmisim gibi hiçbir belirtim yok merak edip 4 gün gecikmemde erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif umitlenmek istemiyorum fakat kendiligimden gebe kalmak istiyorum adetim hiç bu kadar gecikmez en fazla üç dört gün , ve adetim gecikmeye başladığından beri çok fazla şekilde kaşıntım var bu bir hamilelik belirtisi mi ya da bunu yaşayıp gebe kalan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba bende sizle aynı durumdayım 18 ekimde adet olmalıydım olmadım kasıkta batma sızlama baş dönmesi meme ucu kaşintısı var bendede 4 gün önce sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı aynı gün kan verdim negatif maalesef bekliyorum bakalım bende

Umarım gönlünüzce olur işin kötü tarafı bende hiçbir belirti yok ve aşırı derecede kaşınıyorum

ben gecikmemin 10.günü bugün gecikmemin 5.günü verdim en son kadın doğumdan randevu almayı düşünüyorum haftaya ozaman belli olur sanırım
Adet oldunuz mu? Benden kahverengi leke geliyor ama bir pet bile kirlenmedi sizde durumlar nedir kahverengi lekeden sonra adetin gelmesi gerekmez mi kafam allak bullak oldu

Adet oldunuz mu? Benden kahverengi leke geliyor ama bir pet bile kirlenmedi sizde durumlar nedir kahverengi lekeden sonra adetin gelmesi gerekmez mi kafam allak bullak oldu
canım bende hiç leke vs gelmiyor 21 ekimde bi açık pembe kan geldi onun dışında akıntım oluyo ama şeffaf su gibi bazen beyaz vs ama leke değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…