4 aylik hamileydin ara ara az miktarda kanamam oluyordu.4 gun önce az bi sanciyla lavaboya gittim ve bebegimi kanamayla düşündüm rabbim kimseye vermisin bu aciyi yavrunuzu oyle gormek ölüm gibi..henüz nedeni bu cuma gidince soyleyecek doktoru..basina boyle bisey gelen var mi nolur yardim edin.neden olabilir..evladimami uzuleyim yeniden hamile kalmak icin kendimimi toparlayayim bilemedim.3 senelik evliyim eşimin cocuk srvgisi ve istegi içimi parcaliyo cok şükür desemde ne yasadigimi ne de yasamadigimi biliyorum kabullenmesi cok zor..
Ilk battaniyesini alip onu bos kalan bahrina bastirdigin an olmek ne demek anliyosun..ah bee kardesim toparlanmak icin cok zorluyorum kendimi ama inanki birileri moralim duzelsin diye saka falan yapinca hafif gulumsesem icimde o anki goruntu olusuyo kiziyorum kendimee sanki onun ölümü benim hatam gibi kahrediyo keskelerle ediyorum aksami..dua et nolur bu mubarek gunde ben ve tm isteyenlere nasip olsun minik bir yürek. .canım benim inan çok etkilendim allah yardımcın olsun gözlerim doldu okurken.. Allah sana sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah.. Minik meleğin seni cennette bekleyecek kendini toparlamaya çalışki yeniden bebek sahibi olabilesin.. Allah sana yardım etsin sabrını versin inşaallahhh
Canımm çok çok geçmiş olsun rabm kimselere yaşatmasın kndini biran önce toparlamalısın hem eşin için hem ikinci bebeğin için rabbim yardımcın olsun sabır sağlık versin inş😔
çok üzüldüm rabbim sabir versin inşallah bundan sonra bebişlerinizi sagliklı bi şekilde kucaginiza alirsiniz Allahım şu aziz mübarek günde tüm evlat hasreti çekenlere hayırlısıyla nasip et mevlam
Allah sabır versin herşeyde bir hayır vardır inşallah güzel günler yakındır
Rabbım sabırlar versın, yasadıgınız sey kolay degıl ve acınız cok taze...
Yuce Allah ım en hayırlı zamanda yenı bır evlatla guldursun yuzunuzu ınsallah...
Dedıgım gıbı acınız cok taze oldugu ıcın sankı hıc toparlanamayacakmıssınız gıbı gelıyordur sıze...
Geçen sene nisan ayında hamıle oldugumu ogrendım bır hafta sonra da kımyasal gebelık nedenıyle düşük yaptım, acıdan öleceğim sanıyordum. Bir ay sonra tekrar hamıle kaldım bu defa ikizdi fakat onları da dunyaya getırmek nasıp olmadı, kalplerı durdu, kürtaj olmak zorunda kaldım... Bu defa hıc toparlanamam artık dedım, cok acı cektım anlatamam fakat Rabbım mucızesını gonderdı 3 ay sonra yenıden hamıle kaldım suan Rabbım bagıslasın 6 aylık bır kızım var şükürler olsun... Umudunuzu kaybetmeyın olur mu... Dualarım sızınle olacak...
Şöyle de bır sey var kı bu evladınızın acısı azalsa da hıc gecmeyecek aklınıza her geldıgınde bır kucagınızda yavrunuza bakacaksınız bır de yıtırdıgınızı dusuneceksınız, bununla yasamayı ogrenıcez kardesım... Rabbım sabırlar versın, en kısa zamanda toparlanmanız duasıyla...
canim cok gecmis olsun cok uzuldum bende 2 gun evvel 5 haftalik bebegimi dusurdum o yuzden seni cok iyi anliyorum icim aciyo resmen ama rabbim sabrini veriyo sonucta alanda o verende hayirlisi boyleymis oyle dusunmek lazim doktorum sagliksiz bebek tutunamaz duser demisti bende onu dusunerek teselli oluyorum o yuzden uzme kendini ne olur bugun mubarek gun bol bol dua et insallah rabbim tez zamanda tekrardan yuzumuzu guldurur hamis kalip saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
canım benim çok ama çok geçmiş olsun acını hissedebiliyorum. rabbim sabır versin. insaalh kısa sürede sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın.
Yüce Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun arkadaşım, ne desek ne anlatsak boş, yüreğin kavruluyordur şimdi.
Allah'ım tez vekitte teselli göndersin san, bir daha acı göstermesin(
Canm bacm acimizin o kadar yeni ki cok istiyorum toparlanmak ama bebegimi ölü gordum minivik eli ayağı herseyi yerindeydi ahhh Allahim nasil bir acidir anlatilmaz o benim 3 sene degil 27 senelik hayalim..her kadin gibi hayalerle bekledim dogumunu..Rabbime sigindim insallah sabrinida yeni bi yavruyuda sana da bana da icine evlat özlemi dusen tum kardeslerimede nadip etsin
Cok gecmis olsun canim. Seni cok iyi anliyorum bende 2 aylik hamileydim 2 gun once dusuk yaptim. Benimkisi saglikli bi hamilelik degildi bence cunku hamile oldugumu ogrenmeden once bile cok asiri derecede agrilarim vardi. Son 8 gunde cok fazla kanama . Her seferinde doktora gittim hep normal dediler herhangi bir ilac vermediler. Cumartesi cok sancim vardi en sonunda ozur dileyerek soyluyorum 2 parca siyah seklinde kan keseleri dustu agri dewam ediyordu sonrasinda bebeginde icinde oldugu kese dustu. Kesenin icinde herseyi acik ve net gorunuyordu. Dustugu andan itibaren butun agrilarim kesildi , haftalardir yerimden kalkamazken birden hic biseyim yokmus gibi oldum. Kanama dewam ediyo .
Doktor hemende hamile kalacagimi soyledi ama bir adet donemini bekleyip sonra olursa daha iyi olacagini tavsiye etti. Ama ben okadar etkilendimki beklemek istemiyorum ben iyi edecek tek sey tekrar hamile kalmak😞
Cok gecmis olsun canim. Seni cok iyi anliyorum bende 2 aylik hamileydim 2 gun once dusuk yaptim. Benimkisi saglikli bi hamilelik degildi bence cunku hamile oldugumu ogrenmeden once bile cok asiri derecede agrilarim vardi. Son 8 gunde cok fazla kanama . Her seferinde doktora gittim hep normal dediler herhangi bir ilac vermediler. Cumartesi cok sancim vardi en sonunda ozur dileyerek soyluyorum 2 parca siyah seklinde kan keseleri dustu agri dewam ediyordu sonrasinda bebeginde icinde oldugu kese dustu. Kesenin icinde herseyi acik ve net gorunuyordu. Dustugu andan itibaren butun agrilarim kesildi , haftalardir yerimden kalkamazken birden hic biseyim yokmus gibi oldum. Kanama dewam ediyo .
Doktor hemende hamile kalacagimi soyledi ama bir adet donemini bekleyip sonra olursa daha iyi olacagini tavsiye etti. Ama ben okadar etkilendimki beklemek istemiyorum ben iyi edecek tek sey tekrar hamile kalmak😞
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?