10 aylık kızım 1 günde 3 defa nöbet geçirdi

Meltem273

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
5
2
28
Merhabalar,
Kızım 10 aylık ve birgün halsiz ve hafif ateşliydi o sıradada diş çıkartıyordu birden 4 diş çıkmaya başlamıştı yavaş yavaş . Hafif ateşi olduğu için ateş ölçerle ölçmedim bir çay kaşığı calpol verdim ve ateşi düştü uyudu . Uyandı ve yerinden kalkmadan titreyip gözlerini tavana dikti seslenmemize tepki vermedi ve biz uyku sersemi içi uyumaya devam etti herhalde dedik . 3-4 saat Sonra tekrar ateşi çıktı ve sirkeli pamuk yapıp ateşini düşürmeye çalışırken bağırıyordu birden 2-3 defa titredi ve yine gözlerini tavana dikti ve kendini saldı. Birşeylerin ters gittiğimi o an anladım hemen anneme verip üstümü giyindim direkt hastaneye gittik orada kan alındı damar yolu açıldı ve israr vermek için bekliyorduk ve hafif yine ateşi vardı hastaneye vardığımızda ateşi 37.14dü . Uyuyor uyandı ve ben şu içirdim su içtikten sonra yine titreyip gözlerini tavana dikti ve 3. Nöbetimizi geçirdik bu sefer aynı anda titriyordu ve hemen doktorlar müdahale odasına aldılar . Bizi çıkardılar odadan . Daha sonra nöroloji bölümü olan bir hastaneye ambulans ile sevkimizi yaptılar . Tedavi olduk ve ağır grip enfeksiyon geçirdiğini influenza olabileceğini hastalığın ateşi ateşinde nöbeti tetiklediğini söylediler . Şuanda epixx kullanıyoruz ve bugün özelde eeg çekildik. Sonucu için pazartesiyi bekleyeceğiz. Daha önce böyle bir yaşanmış hikayesi olan veya duymuş deneyimleriniz tecrübelerini varsa yardımcı olabilir misiniz . Bir anne olarak tedirginliğim devam ediyor ama tekrar yaşamaktan korkuyorum .

Konu hakkında bilgim yok, Rabbim şifa versin. İnşallah en kısa sürede atlatır sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…