Merhabalar,
Kızım 10 aylık ve birgün halsiz ve hafif ateşliydi o sıradada diş çıkartıyordu birden 4 diş çıkmaya başlamıştı yavaş yavaş . Hafif ateşi olduğu için ateş ölçerle ölçmedim bir çay kaşığı calpol verdim ve ateşi düştü uyudu . Uyandı ve yerinden kalkmadan titreyip gözlerini tavana dikti seslenmemize tepki vermedi ve biz uyku sersemi içi uyumaya devam etti herhalde dedik . 3-4 saat Sonra tekrar ateşi çıktı ve sirkeli pamuk yapıp ateşini düşürmeye çalışırken bağırıyordu birden 2-3 defa titredi ve yine gözlerini tavana dikti ve kendini saldı. Birşeylerin ters gittiğimi o an anladım hemen anneme verip üstümü giyindim direkt hastaneye gittik orada kan alındı damar yolu açıldı ve israr vermek için bekliyorduk ve hafif yine ateşi vardı hastaneye vardığımızda ateşi 37.14dü . Uyuyor uyandı ve ben şu içirdim su içtikten sonra yine titreyip gözlerini tavana dikti ve 3. Nöbetimizi geçirdik bu sefer aynı anda titriyordu ve hemen doktorlar müdahale odasına aldılar . Bizi çıkardılar odadan . Daha sonra nöroloji bölümü olan bir hastaneye ambulans ile sevkimizi yaptılar . Tedavi olduk ve ağır grip enfeksiyon geçirdiğini influenza olabileceğini hastalığın ateşi ateşinde nöbeti tetiklediğini söylediler . Şuanda epixx kullanıyoruz ve bugün özelde eeg çekildik. Sonucu için pazartesiyi bekleyeceğiz. Daha önce böyle bir yaşanmış hikayesi olan veya duymuş deneyimleriniz tecrübelerini varsa yardımcı olabilir misiniz . Bir anne olarak tedirginliğim devam ediyor ama tekrar yaşamaktan korkuyorum .