- Konu Sahibi Haloha2022
-
Bunu çok söyleyen oldu ama kime okutacagim ki,çevremde öyle biri yokOkutmayı denediniz mi nazardan da olabilir
Kendin eşin annen her abdest aldığınızda nazar ayetleri duaları okuyunBunu çok söyleyen oldu ama kime okutacagim ki,çevremde öyle biri yokKızlar ağası hanindan Cevşen aldım ama bı faydası dokunmadı
Yani gün içerisinde çok okuyorum,hatta dışarıdan eve dönünce çeşmede yüzünü ters yıkıyorum nazar duası okuyup. Ama Bı deneyecegim yine onerini teşekkür ederim:)Kendin eşin annen her abdest aldığınızda nazar ayetleri duaları okuyuntabi bı hoca bulabilirseniz daha iyi olur
Yani gün içerisinde çok okuyorum,hatta dışarıdan eve dönünce çeşmede yüzünü ters yıkıyorum nazar duası okuyup. Ama Bı deneyecegim yine onerini teşekkür ederim:)
Kan damlası ve d vitamini harici herhangi ilaç kullanmıyorum. Evcil hayvanınız da yok fakat ben ilk deterjan ve sampuanini değiştirmiştim aslında acaba mi dusunmuyo değilim ama yaklaşık 3 aydır hep devam eder mi çünkü daha önce kullandığım ürünlere tekrar döndüm.Atesli rahatsızlık geçirmedi ama diş donemimizdeyiz. Yani ateş problemi hiç yasamadik bu süreçteİlaç kullanıyor mu yan etki olabilir? Evcil hayvan besliyor musunuz ona hassasiyeti olabilir. Şampuan değişikliği yaptınız mı? Çamaşır deterjanı değişikliği? Kuruladığınız banyo havlusunu banyoya asmayın nemliyken. Ateşli bi dönem geçirdi mi? Aklıma gelebilen çoğu şeyi yazdım ihtimalleri allah şifa versin
Olabilir en etkili yöntem takip etmek. Birşeye tepki vermiş vucüt ama işte neye belkide mamadır. Benim oğlumunda çenesinde 6 aydır geçmeyen bir yara var bende ona çözüm bulamıyorum 10 aylık oda. Alerji uzmanına götürüp baktırcam. Herşeyi düşünüyorum ama bulamıyorum. O yüzden sizi anlıyorum inşallah hemen geçer rahatlar bebeğiniz.Kan damlası ve d vitamini harici herhangi ilaç kullanmıyorum. Evcil hayvanınız da yok fakat ben ilk deterjan ve sampuanini değiştirmiştim aslında acaba mi dusunmuyo değilim ama yaklaşık 3 aydır hep devam eder mi çünkü daha önce kullandığım ürünlere tekrar döndüm.Atesli rahatsızlık geçirmedi ama diş donemimizdeyiz. Yani ateş problemi hiç yasamadik bu süreçteo kadar karmaşık durumdayım ki. Mamayı yaklaşık 1 haftadır kestim hiç vermiyorum. Şuan kabuklarini yavaş yavaş döküyor,acaba mama mi yapıyor diye de dusunmuyo değilim
Olabilir en etkili yöntem takip etmek. Birşeye tepki vermiş vucüt ama işte neye belkide mamadır. Benim oğlumunda çenesinde 6 aydır geçmeyen bir yara var bende ona çözüm bulamıyorum 10 aylık oda. Alerji uzmanına götürüp baktırcam. Herşeyi düşünüyorum ama bulamıyorum. O yüzden sizi anlıyorum inşallah hemen geçer rahatlar bebeğ
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunOlabilir en etkili yöntem takip etmek. Birşeye tepki vermiş vucüt ama işte neye belkide mamadır. Benim oğlumunda çenesinde 6 aydır geçmeyen bir yara var bende ona çözüm bulamıyorum 10 aylık oda. Alerji uzmanına götürüp baktırcam. Herşeyi düşünüyorum ama bulamıyorum. O yüzden sizi anlıyorum inşallah hemen geçer rahatlar bebeğiniz.
Ay evet yukelemeye beceremedim sanırımBirde fotoğraf yok yüklenmemiş. Aşı etki etmiş olabilir mi birde o geldi aklıma.
Yani herkesin sahip olduğu bilgi ve dini inanistir, hoşunuza gitmeyen bir yorumda ya yorumda bulunmazsiniz yada bildiğiniz önereceğiniz birşey varsa söyler çekilirsiniz.Kimse kimsenin düşünce inanış ve fikrine saygısızlık yapamaz kusura bakmayınTavsiyelere bak.Nazar duası,okutmak,namaz.Vay be.Ne yazım ki ben şimdi.Bence de nazar duası okutun siz.Cok mantıklı geldi bana da.
Olabilir en etkili yöntem takip etmek. Birşeye tepki vermiş vucüt ama işte neye belkide mamadır. Benim oğlumunda çenesinde 6 aydır geçmeyen bir yara var bende ona çözüm bulamıyorum 10 aylık oda. Alerji uzmanına götürüp baktırcam. Herşeyi düşünüyorum ama bulamıyorum. O yüzden sizi anlıyorum inşallah hemen geçer rahatlar bebeğ
2 buçuk aydır ege üniversitesine gidip geldim ama bişey demediler. Cildiye gönderdiler yine aynı hastanenin cildiye uzmanı bana bu çocuk Norveç uyuzu dedi. Kabuklu ve sulu yaraları olurmuş,bende yeni duydum. Verdiği ilaçları kullandıktan sonra çocuğun heryerinde atmaya başladı. Ya i aslında yanlış teşhis konulduHanımlar sakin olun, polemiğe girmeyin lütfen.
Haloha2022 çok geçmiş olsun, araştırma veya üniversite hastanesine götürdünüz mü?
Tekrar geçmiş olsun, teşhis içinize sinmemiş gitmediğiniz başka bir hastaneden randevu alıp yeniden muayene ettirseniz iyi olur bence, bebeğiniz henüz küçük ama olmaz diye bir şey yok, karaciğer tetkiki yapılması gerekiyordur belki, alerjisi olabilir, bir deri hastalığı olabilir, giydiği kıyafetlerin cinsi bile dokunuyor olabilir.2 buçuk aydır ege üniversitesine gidip geldim ama bişey demediler. Cildiye gönderdiler yine aynı hastanenin cildiye uzmanı bana bu çocuk Norveç uyuzu dedi. Kabuklu ve sulu yaraları olurmuş,bende yeni duydum. Verdiği ilaçları kullandıktan sonra çocuğun heryerinde atmaya başladı. Ya i aslında yanlış teşhis konuldu
Allah şifa versin inşallahAy evet yukelemeye beceremedim sanırımaşı yapmaz dedi sağlık ocağındaki doktor birşeye yüksek reaksiyon veriyor dedi,şimdi iyibir doktor araştırıyorum geç olmadan bı teşhis edilsin istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?