- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
-
- Konu Sahibi damla_damla
çocuk sizin elinizde de düşebilirdi...o sizin anneniz siz küçükken yaramazlık yaptıgınızda yada geceleri hasta olup onu uyutmadığınız da size sizin yaptığınız gibi bağırmışmıydı acaba... acıdım kadıncağıza zaten onun elinde düştüğü için pskolojik suçlu hissetmiştir birde siz bağırınca düşünemiyorum annenizin yerinde olsam sizinle bir süre konuşmazdım... çocuk bu düşer kalkar allah daha büyük dert vermesin bebeğinizle ilgili hassas olabilirsiniz ama her durumda çevrenizde ki insanları yererseniz birgün çevrenizde insan kalmaz... daha sakin tavırlar sergilemeye çalışın yada annenizin gönlünü alınArkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
Anneni kaybedersen (Allah korusun) çok pişman olursun.Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim(( o ağladı ben ağladım sysana kadar ((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi ( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum (((
Amma anneci milletiz ya
Ne var kızdıysa kim düşürürse kızar zaten korkmuş tepkisi sert olabilir de annen seni büyüttü vs
Kv de kocaları büyüttü ama düşüren Kv olsa mangalda kül bırakmayız
Olan olmuş bundan sonra çocuğun kendini idare edene kadar kimseye güvenme zira özellikle çocukla bir arada olmayan uzun süre görmeyen onun ne zaman be hareket yapıp tehlikeye gireceğini bilemiyor özellikle önündeki bir yıllık hatta iki yıllık süreç daha tehlikeli
Eşine de eve gidince düştü diye Ankara ama annem şöyle tuttu böyle tuttu değil de çıcuktur düştü diye niye hemen ı zaman söylemedin derse de tedirgin olma aklın bizde kalmasın diye dersin
Bu kadarla geçmiş olsun