Arkadaşlar merhaba memlekete geldim oğlumu alıp 2 haftalıpına oğlum 10 aylık. Kollarından tutynca yürüyor. Annem yürütürken o çok hızlanınca elinden kaymış yavrum betın zemine alnının üstüne düşmüş o küt sesi duydum koştum nasıl ağladı bebeğim
(( o ağladı ben ağladım sysana kadar
((anneme kızdım nasıl dikkat etmezsin diye o an karşımda kim olsa kızacaktım mahvoldum bu olay dünakşam oldu etkisinden kurtulamıyorum dr unu aradım anlattım şıan korkulacak bişey olmadığını söyledi ben eşime anlaymafım üzülmesin aklı kalmadın diye ama anlatmalıyım galiba değil mi
( kızlar anneme kızgınlığım geçmiyor
koltuk altından tutması gerekirken ellerindentutmuş;( ben okadar üstüne titriyorum ama bu annemde dahil başkalarının dikkatsizliği yüzünden bebeğim kafa üstü betona çakılıyor nasıl atlatıcam bilmiyorum
((([/QUOTE
bence çok abartıyorsunuz ben sağlıkçıyım ve 13 aylık kızım var kızım 9 ayından beri bir çok defa düştü çünkü yeni yürüme dönemi ve düşmesi kalkması çok normal annenize yaptıgınız da hiç hoş değil bu dönemler düşe kalka geçeçek ne durumlarda düşüyor çocuklar yükseklerden felan kimse bilerek düşürmez zarar vermez tepkinizi hoş karşılamadım.
size tavsiyem daha sakin ve ılımlı olun biraz daha normal karşılayın bu anormal bir durum değil.
sanki büyük bir kaza olmuş gibi çocuga kazazede gibi bakmayın