10 aylik oğlum 2 haftadır mamayi icer icmez kusuyor sadece mama kullanıyoruz. Acilw gittik serum verdiler gönderdi. Özele gittik bir sürü test sonucu idrarda az miktarda enfeksiyon çıktı 5 doz antibiyotik iğne verdi dün bitti ama hala kusuyor. Tazyikli değil direk mama icer icmez bırakıyor sırılsıklam oluyor her seferinde . Uyurken kusuyor. Bağırsak mide bakıldı kan gazı bakıldı hepsi temiz çıktı idrar dışında. Özele gitmeye artık param kalmadı devlette de randevu ve sıra yok napacqgimi şaşırdım başına gelen var mı buraya yazmak istedim. Başka hiç bir belirti olmadı ishal ates huysuzluk hiç birsey yok sadece kusuyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 aylik bebegim surekli kusuyor
- Konu Sahibi sblsglm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #10aylıkbebek #bebeksağlığı #yardım
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 17 Mart 2022
- 2.242
- 2.020
- 63
- 39
Ek gıdalara çoktan başlamıştık kusmaya başladığından beri vermiyorum sadece midesi biraz rahatlasin diye. Mamayi da değiştirdim biberonu da değiştirdim 30 cc de versem kusuyor ek gıda da versem kusuyorek gıdaya başlamadınız mı? mama da bir sorun vardır belki de.
Ek gıdaya zaten başlamıştık kusmaya başladığından beri vermiyorumMama yi değiştirin . Ek gıdaya da başlayın artık.
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 20 Ağustos 2023
- 1.673
- 735
- 43
- 28
Ne yerse yesin kusuyor. Corba meyve püreleri çok sever ona rağmen kusuyor. Diş çıkarıyor salya çok var azı dişleri hemde. Birde ondan şüpheleniyorum ama Diş bu kadar kusturur mu bilemiyorum. İkinci çocuğum ilkinde görmedim böyle bir şeyKendisini bilerek kusturuyor olabilir mi? Benim kızlar bazen beğenmedileri bir şey yiyince bi anda kusuyorlar
Onu da denedim biberonunu suyunu bile değiştirdim ama yokMamayı değiştirin. Bazı mamalar böyle reaksiyonlar gösteriyor Benim oğluma da Aptamille başlamıştık sonra hipp daha sağlıklı diye hipp kullanıyım dedim asla yemedi bende Aptamile devam ettim
- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
Kakasını nasıl yapıyor çünkü iki gün benim oğlumda öyle oldu durmadan kusuyordu götürdüm doktora bağırsakları gazla dolu ve kakasını da yapmamıştı zaten lavman yaptılar rahatlamıştı çok şükür gaz ve kakasını bir takip edin acaba ondan olabilir mi10 aylik oğlum 2 haftadır mamayi icer icmez kusuyor sadece mama kullanıyoruz. Acilw gittik serum verdiler gönderdi. Özele gittik bir sürü test sonucu idrarda az miktarda enfeksiyon çıktı 5 doz antibiyotik iğne verdi dün bitti ama hala kusuyor. Tazyikli değil direk mama icer icmez bırakıyor sırılsıklam oluyor her seferinde . Uyurken kusuyor. Bağırsak mide bakıldı kan gazı bakıldı hepsi temiz çıktı idrar dışında. Özele gitmeye artık param kalmadı devlette de randevu ve sıra yok napacqgimi şaşırdım başına gelen var mı buraya yazmak istedim. Başka hiç bir belirti olmadı ishal ates huysuzluk hiç birsey yok sadece kusuyor
Yok bütün testler temiz çıktı sadece idrar yolu enfeksiyonu dedi iste ama kusma dışında başka belirti yok. Dışkı da normal her gün bi defa normal şekilde yapıyor ne sulu ne katıKakasını nasıl yapıyor çünkü iki gün benim oğlumda öyle oldu durmadan kusuyordu götürdüm doktora bağırsakları gazla dolu ve kakasını da yapmamıştı zaten lavman yaptılar rahatlamıştı çok şükür gaz ve kakasını bir takip edin acaba ondan olabilir mi
- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
S sblsglm biz de aynisini yasadik bikac gun once. Azalarak geçti bizde. Ve arkasindan gectikten 2 gun sonra kaka sayisi cogalmadi ama miktari cogaldi. Istah sifir o kdar kakayi nssil yapiyor anlamiyorum gercekten. Yedigi bişey dokunmustu muhtemelen bizde.Kakasını nasıl yapıyor çünkü iki gün benim oğlumda öyle oldu durmadan kusuyordu götürdüm doktora bağırsakları gazla dolu ve kakasını da yapmamıştı zaten lavman yaptılar rahatlamıştı çok şükür gaz ve kakasını bir takip edin acaba ondan olabilir mi
- 25 Haziran 2022
- 126
- 63
- 28
- 31