• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylik bebegim cok huysuz

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı
Merhaba,
Benim 10 aylik bir oglum var cok huysuz, kucagima aldim mi durmaz butun gun acizlenir , istedigi tek sey yaninda olmam oyun bile oynamak istemiyor ayaga kalkmaya calisir, tirmalanir ... gunduzleri cok uyumaz cok hareketli bir bebek benide yoruyor tabi ki cunku yanindan ayrildigim zaman agliyor ve muhakkak yaninda oturmaliyim. Cok cok yoruldum lutfen yardim edin sizce degisir mi veya ne yapmam gerekir ?

benim oğlumda öyleydi.okadar yoruyodu ki beni gece de uyumazdı mızmızlanırdı hep.bide ben çalışıodum zombi gibi işe gelirdim ev iş bebek koca isyanlardaydım resmen..ama düzeldi.diş dönemidir büyük ihtimal..düzelcek tabi annesi az daha sabret yaşını aldığında daha bi düzene giriyorlar..şimdi oğlum 13 aylık yine de çok aktif hareketli bi bebek ama en azından uykusu huysuzluğu düzene girdi çok şükür..

Konu içeriği nedeniyle "Çocuk büyütürken" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

benim oğlumda öyleydi.okadar yoruyodu ki beni gece de uyumazdı mızmızlanırdı hep.bide ben çalışıodum zombi gibi işe gelirdim ev iş bebek koca isyanlardaydım resmen..ama düzeldi.diş dönemidir büyük ihtimal..düzelcek tabi annesi az daha sabret yaşını aldığında daha bi düzene giriyorlar..şimdi oğlum 13 aylık yine de çok aktif hareketli bi bebek ama en azından uykusu huysuzluğu düzene girdi çok şükür..

tesekkur ederim canim cevabin beni rahatlatti

canım benim.... annesi, çok normal... 3 yaşına kadar anneyi bir parçası olarak görüyor... seninle bütünleşmek onun bilmediği bu dünyada kendisini güvende hissettirecektir.. ona hiç kızma.. sabırlı ol... korkuları olabilir... stresini asla yansıtma... kucağına alırken söylenme... canım benim, bende yaşadım bunu ve hala yapışık ikiz gibiyiz... kanguruda denebilir aslında.. ona huysuz deme annesi.. o sadece kendini güvende hissetmek istediği için bunu yapıyor... sabırlı ol.. unutma sen gerilirsen oda gerilecektir.. bol şans..............

Back