10 aylık bebeğim amipli dizanteri oldu

Antibiyotik daha var baya pazartesiye kdr tatil bı günlük 130 km yakında biyer aslında tatil sayılmaz cumartesi günü ..
Bence bir gün için inanın ki giderdim hiç bişey olmaz
Kafasında beresi sırtında sürekli degisen havlusu
Ellerinde eldiveni
Atkısı mutlaka olsun .
Tamam bitti gitti
Yüksek yerlerde (karlı tatil dediğiniz için) oksijen de çok farklı
Bebeğinize de hastalığına değilse bile iyi gelir biyolojik bakimdan

Evet yedi yetişemedim evdeki çiçek toprağını bulmuş çok az ağzına atarken gördüm
Yaniii sanmiorum toprakta canli kalabilio amipler ama anca hasta bi hayvanin diskisiyla yapilmis gubre eklenmişse falan, zaten az yemis. Biraz agresifmis iyilesmesi uzun olduğuna göre o yüzden sıvı biseyden bulasmis olma ihtimali daha fazla olabilir. Disarda içilen su meyve suyu falan? Her zaman paketli olan sulardan iceceklerden içsin. Çünkü sividan daha kolay gecebilio ve daha zor iyilesio o zaman. Disarda cok fazla bisey yememistir daha küçük oldugu icin.. Korkma kötüye gidecek olsa simdiye kotulerdi iyileşiyor belli ki. Bi kere 30 kisi yemege gitmistik mekan da sadece iskender yapan bi yer herkes ayni seyi yedi sadece ben dizanteri oldum. O kadar kotuydum ki on gun boyunca banyoda bayildim dehidre olmaktan. Uyuyabilio olmasi da iyi bisey ayrica merak etme. Gecmis olsun. İnternete bakip durma hepimiz kanseriz google a kalsak.

Doğru bı kere bende dizanteri olmuştum küçükken sudan bayılıp acile kaldırılmıştim aşırı karın ağrım ve istahsizlik ishal mide bulantısı vardı o Halime göre şükür bebeğim çok iyi düşünüyorum da sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyor şükür ilk gün daha teşhis koyulmadiginda aşırı karın ağrısı vardı çığlık çığlığa ağlıyordu daha ilk gün götürdüm daha vücudundaki antikorları bile yükselmenin yeoyeniymis hastalık erken teşhis oldu sayemde o yüzden hasta değilmiş gibi atlatıyor gibi ilaçlar sayesinde tamamen ama yinede insan korkuyor ya kan tahlili zamanı gelince yine kanda çıkar temizlenmez işe diye korkuyorum

Öyle bisey olamaz kanda ciksa bile bu hastaliktan cok etkilendigini gostermez bazen grip olunca bile enfeksiyon degeri cok artiyo ama o kadar öldüm bittim olmuyorsun. Genel olarak iyiyse ki iyi diye kendin soyluosun korkacagin hicbi sey yok. Susuz kalmasin bol su içsin ona dikkat et, gecer hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…