Bebek Beslenmesi 10 aylık bebeğim 8 kilo boyu 75cm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nida07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
81
0
86
Denizli
slm anneler
10 aylık bebekleriniz kaç kilo ve hangi boyda.aile hekimimiz 8kilo normal diyor.birde diş çıkardı 2tane 7.ayndan beri az kilo alıyor.boyu da 75cm.şimdi de üst dişler geliyor.
dişi yüzünden mi ki az kilolu oluşu?

boyu da çok iyi kilosu da takma kafana zaten diş te çıkarıyormuş benim kızım haftaya 1 yaşına girecek biz 9 kiloyu görmedik hala

teşekkür ederim canım
kız bebeklerde boy biraz daha kısa oluyor ama etrafımdakilerle karşlaştırnca moralim bozuyor

sen benim yaşadıklarımı duysan haline şükredersin. benim kızımda minyon ama bana çekmiş doktorum karnımdayken diyordu senin gibi minyon bir kızın olacak diye. ama annelik çok farklı birşey resmen psikopat oluyor insan. en yakın arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık. yanyana gelince benim kızım minicik kalıyor. başka bir arkadaşın 5 aylık bebeği var kaç kilo diye soruyorlar. 9 diyorum ooo bizimki 5 aylık o kadar bunları duyduğunu düşünsene sürekli.

Maşallah bebişine. Kilosu gayet iyi onun takma kafana. Sağlığı yerinde olsun. Kilo dediğin de ne ki. Benim kızım 19 aylık 9 kilo, hasta olmasın da varsın zayıf olsun

canım sıkma canını benimkide 1 yaşında ama daha 8 kilo yapcak bişey yok ne yazıkki şimdi kilolu olanları tehlikeli görüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…