- 14 Aralık 2017
- 39
- 1
- 27
- Konu Sahibi Cherrypieee
Herkese merhaba 10 ay önce ameliyat oldum ilk 3 ay her şey çok güzeldi yandan falan tam istediğim gibiydi burnum fakat 3. Ayım dolduktan sonra 4. Aya girerken burnumda bariz şekilde belli olan bi kemer belirdi ve şok geçirdim. Darbe vs bir şey olmadı bir anda belirdi başta ödem sandım sonra kontrole gittim doktorum geçmezse törpüleriz dedi. Fakat burda törpüyle de tam olarak geçmedi diyen arkadaşların yazdıklarını okudum lütfen yaşayan bilen biri yardımcı olsun gerçekten çookkkk takıyorum 7 ay sabrettim son 2 ayım kaldı 1. Yılın dolmasına. Dolduğunda törpü isteyeceğim fakat doktorum sonra pek yanaşmamaya başladı törpü işine. Böyle doğallık katıyor falan dedi ama ben burnumun eski kemersiz halini biliyorum yani gayet güzeldi kemer istesem ameliyat olmazdım değil mi? Acaba doktorum da tam düzelmez diye mi yanaşmadı sonradan diye düşünmedim değil ne yalan söyleyeyim. Uzun lafın kısa bilgisi olan yaşayan eden lütfen yazsın gerçekten her gün aynaya bakıp üzülmekten sıkıldım. İsteyenlere özelden fotoğraf atabilirim