• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 10 ay-1 yaş kızım için acil abiye tarzda elbise arıyorum ..

bebek puseti oto koltuğu olarak kullanılıyormuydu tam bilgim yokda benim o ne kadardı acaba....siz o kıyafetleri ayırın ben akşam eşimle görüşüp size haber vericem eğer isterseniz özelden bana ulaşabileceğim bir numara yazın...

bebek puseti oto koltuğu olarak kullanılıyormuydu tam bilgim yokda benim o ne kadardı acaba....siz o kıyafetleri ayırın ben akşam eşimle görüşüp size haber vericem eğer isterseniz özelden bana ulaşabileceğim bir numara yazın...

Valla benimde hiç bir bilgim yok evde bir kaç kez kullanım o kadar siz bir araştırın isterseniz ona göre konuşalım digerlerini ayırdım size o zaman ben özelden numara veririm sİze haberlesiriz

PTT kargo ile kapıda ödeme var sanırım bilen bir arkadas yardımcı olursa sevinirim

soyle oluyor, ptt ye gidip kapida odeme ile gondereceginizi soyluyorsunuz, adresi verip gonderiyorsunuz. simdi diyelim urunler 27 tl ise, bunun kargosu da diyelim 5 tl ise, bir de kapida odeme icin ptt komisyonu var, 5 tl sanirim, alici toplam 37 tl odeme yapiyor. takip numarasindan teslimi takip edebiliyorsunuz. birkac gun sonra da satici ptt ye gidip kimligi ile parasini (27 tl) aliyor. tabi alici satici arasindaki anlasmaya bagli, ptt nin komisyonunu satici ustlenirse yukaridaki ornekte alici 27+5 = 32 tl oder, saticinin da eline 22 tl gecer. bir de bu islemi cok kullananlar icin ptt den hesap actirinca daha dusuk oluyor komisyon.
umarim yardimci olabilmisimdir.

Back