- Konu Sahibi BLUEmoon2009
-
şöyle düğünde giymek için tütülü olabilir tüllü şifon güllü dallı yani özel gün için arıyorum....resimdeki tarzlarda da olabilir...abiye derken naısl bir tarz arıyosun:)
sevinirim yanına fiyatınıda yazarmısın..bende var 1tane beyaz elbise resmini gönderebilirim
uygun ve güzel bişey olursa tam isabet olur..resim varmı acaba..Gelinlik dusunurmusunuz?
uygun ve güzel bişey olursa tam isabet olur..resim varmı acaba..
bu tamda aradığım tarzda değil...bakalım acaba beyaz nasıl.....Eki Görüntüle 779254 bende bu tarz var 1defa giydik şimdi birde beyaz yukleyeceğim
evet gördüm prenses model askılı değilmi fiyatı nedir acaba birde kargo olayı varya haniKarmakarışık yepyeni ürünler ilanımda var bakabilirmisiniz fiyatına çok uygun 2 kez giydik
kıyafetlerine lafım yok ama ben daha abiye gelinlik tarzı hani arıyorum..ilgilendiğin için sağol. :)bendekiler bunlar başkada yok zaten:))Eki Görüntüle 779262
evet gördüm prenses model askılı değilmi fiyatı nedir acaba birde kargo olayı varya hanibu arada istanbulda elden teslimat olabilir...
Evet kurdelali istediğiniz küçüklüğe ayarlanabilir ortalama 2 yasına kadar giyebilir nerde oturuyorsunuz ?
Gelinliğin fiyatı 7.5 tl bolerosunu da isterseniz 5 tl olur eğer ayakkabı düşünürseniz bebis kaç numara giyiyor bilmiyorum ama gri parlak ayakkabı da var 21 numara aynı ilanda 7.5 tl o olur düşünürseniz bindallida var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?