• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 10 ay-1 yaş kızım için acil abiye tarzda elbise arıyorum ..

malum yakında düğünümüz var..akabindede abisinin sünneti uygun bişey olursa buradan temin etmek isterim ...arkadaşlar buradaki alışverişlerden baya memnun kalmışlar...bende denemek istedim...

abiye derken naısl bir tarz arıyosun:)
şöyle düğünde giymek için tütülü olabilir tüllü şifon güllü dallı yani özel gün için arıyorum....resimdeki tarzlarda da olabilir...

Eklentiler

• $1-YAS-KIZ-COCUK-ABIYE-ELBISE-PAMINA-SOMON__59870255_0.jpg
    $1-YAS-KIZ-COCUK-ABIYE-ELBISE-PAMINA-SOMON__59870255_0.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 1.940
Son düzenleme:
bunu hiç giymedik daha buyuk kızıma almıştık ama öle kaldı giyilmedi:)))fiyatı 15tl olur yada senin düşündüğün fiyat nedir?

Gelinliğin fiyatı 7.5 tl bolerosunu da isterseniz 5 tl olur eğer ayakkabı düşünürseniz bebis kaç numara giyiyor bilmiyorum ama gri parlak ayakkabı da var 21 numara aynı ilanda 7.5 tl o olur düşünürseniz bindallida var

Gelinliğin fiyatı 7.5 tl bolerosunu da isterseniz 5 tl olur eğer ayakkabı düşünürseniz bebis kaç numara giyiyor bilmiyorum ama gri parlak ayakkabı da var 21 numara aynı ilanda 7.5 tl o olur düşünürseniz bindallida var

hepsine talibim evet deyin anlaşalım elden teslimat olmazsa kargo olayı nasıl olacak:44:

Back