Merhaba kızlar benim sorunum herkesinkinden biraz farklı başlıkta da belirttigim gibi 10-15 günde bir adet oluyorum. Bu konuyla ilgili 3 doktora gittim ama ne yazık ki tedavi olamadım. Fsh ve LH degerlerim biraz yüksek Fsh 12 LH ise 14 civarında amh değerim ise 1.99 .ilk gittiğim doktor erken menopozdan şüphelendi ve beni Zekai Tahir Burak a yönlendirdi. Sonra gittiğim doktor erken menopoz yok ama bebek sahibi olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun dedi. Bu gittiğim doktor beni tedavi etmeden direkt aşılama ve Tüp Bebek yaptirmamiz gerektiğini söyledi. Açıkçası günahını almak istemiyorum ama tedavi etmeden direkt böyle seçenekler sunması garip geldi.
Benim gibi olup da adetleri düzene giren var mı bu arada 32 yaşındayım aralık ayına kadar çok düzenliydi adetlerim ne zaman bebek istemeye başladık bu sorunlar çıktı karşımıza.
Sizden ricam Izmir de üreme endokrinolojisi üzerine iyi bir kadın doğum uzmanı bilenve bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Rabbim bütün hastalara şifa versin.
Benim gibi olup da adetleri düzene giren var mı bu arada 32 yaşındayım aralık ayına kadar çok düzenliydi adetlerim ne zaman bebek istemeye başladık bu sorunlar çıktı karşımıza.
Sizden ricam Izmir de üreme endokrinolojisi üzerine iyi bir kadın doğum uzmanı bilenve bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Rabbim bütün hastalara şifa versin.