Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızArkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı ama doktor bebek için kendini hep yandan gösteriyor dedi tahminde de bulunamadı hiç göstermiyor dedi keseye göre tahminde bulunabilecek var mı acaba çok merak etmeye başladım göstermeyincede
Nereden neye göre tahminde bulundunuz acaba
Nereden neye göre tahminde bulundunuz acaba
oooo illa dr olmak gerekmiyor bazen şimdi bu görseli koyduysan sormıcan nedennn ?? diye kız işte kesin kız hatta cinsiyetini dr söyleyince yine haber ver bana yaz buraya haklımışsın diceksin bekliyorum cinsiyet belli olunca sizi burayaNereden neye göre tahminde bulundunuz acaba
Erkek gibi amaArkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı ama doktor bebek için kendini hep yandan gösteriyor dedi tahminde de bulunamadı hiç göstermiyor dedi keseye göre tahminde bulunabilecek var mı acaba çok merak etmeye başladım göstermeyincede
Gönlümden kız geçiyor ama rüyamda hep erkek görüyorum o yüzden şaşırdım herkes bu zamana kadar erkek çocuğun olacak diyordu öyle olursa bi sürpriz olur temmuz sonu gibi kesin cinsiyetini öğrenicez artıkoooo illa dr olmak gerekmiyor bazen şimdi bu görseli koyduysan sormıcan nedennn ?? diye kız işte kesin kız hatta cinsiyetini dr söyleyince yine haber ver bana yaz buraya haklımışsın diceksin bekliyorum cinsiyet belli olunca sizi buraya
Amin inşallahErkek gibi ama
Sağlıklı olsun inşallah
Bende sanki erkek gibi gördüm çıkıntı var gibi sankiArkadaşlar merhabalar bugün doktor kontrolüm vardı ama doktor bebek için kendini hep yandan gösteriyor dedi tahminde de bulunamadı hiç göstermiyor dedi keseye göre tahminde bulunabilecek var mı acaba çok merak etmeye başladım göstermeyincede
Banada bak yaaa lütfen ben kendimde anlamıyorumoooo illa dr olmak gerekmiyor bazen şimdi bu görseli koyduysan sormıcan nedennn ?? diye kız işte kesin kız hatta cinsiyetini dr söyleyince yine haber ver bana yaz buraya haklımışsın diceksin bekliyorum cinsiyet belli olunca sizi buraya
Banada bak yaa lütfenErkek gibi ama
Sağlıklı olsun inşallah
Bende anlamıyorum aslında sadece böyle yukarı sivri olunca erkek diyorlar gibi. O yüzden bende arkadaşınkini erkeğe benzetmiştimmmBanada bak yaa lütfen
Banada bi tahminde bulunurmusunuz 10 haftalik karından ultrasonoooo illa dr olmak gerekmiyor bazen şimdi bu görseli koyduysan sormıcan nedennn ?? diye kız işte kesin kız hatta cinsiyetini dr söyleyince yine haber ver bana yaz buraya haklımışsın diceksin bekliyorum cinsiyet belli olunca sizi buraya
seninki erkek gibi henüz çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tekrarBanada bi tahminde bulunurmusunuz 10 haftalik karından ultrason
Tamamseninki erkek gibi henüz çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tekrar
seninki erkek gibi henüz çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tekrar
Bana da bakabilirmisiniz
seninki erkek gibi henüz çok küçük biraz daha büyüsün bakalım tekrar