10+10 gün rapor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

20sinde gidersen eger sisteme raporu isleyemezler cunki o gun raporlusun. 21nde gidiceksin raporunu alıcaksın. Kesin bilgi :)

21inde işe başlama yapıp doktora gidebilirsiniz. Çünkü sisteme başlama yapmadan yeni rapor girilemez. Ama yinede sen bilirsin.

Hanımlar merhaba,
10 gün rapor verdi doktor ardından da kontrolü uygundur şeklinde not düştü. Muhtemelen raporum uzayacak bir 10 gün daha.
Şunu sormak istiyorum. 20 Aralık raporumun son günü. ben kontrole 20'sinde mi 21'inde mi gideceğim.
Hastaneyi aradım cevap veren olmadı. Nette araştırdım her kafadan bir ses çıkmış.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Mesela bugün rapor verildi diyelim...bugün 1.gün sayılmakta

20.12.2018...1.gün
29.12.2018..10.gün...

30 .12 2018 ...kontrollü muayeneye gitmek zorundayım.. eger o gün tatile geliyorsa ...ilk iş gününde

Geçen sene 20 gün raporluydum :işsiz:

Raporunda başlangıç ve bitiş yazar...bazı raporlarda işe şu tarihte başlaması uygundur der

Geçmiş olsun

Hanımlar neden olduğunu bilmiyorum ama banlanmıştım. o yüzden teşekkür etme şansım olmadı.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

O zaman 21inde kontrole gideceksiniz 21 dahil 10 günlük rapor daha verecek

20sinde gidersen eger sisteme raporu isleyemezler cunki o gun raporlusun. 21nde gidiceksin raporunu alıcaksın. Kesin bilgi :)

Yok gelecektin diyemezler.

21inde işe başlama yapıp doktora gidebilirsiniz. Çünkü sisteme başlama yapmadan yeni rapor girilemez. Ama yinede sen bilirsin.

Mesela bugün rapor verildi diyelim...bugün 1.gün sayılmakta

20.12.2018...1.gün
29.12.2018..10.gün...

30 .12 2018 ...kontrollü muayeneye gitmek zorundayım.. eger o gün tatile geliyorsa ...ilk iş gününde

Geçen sene 20 gün raporluydum :işsiz:

Raporunda başlangıç ve bitiş yazar...bazı raporlarda işe şu tarihte başlaması uygundur der

Geçmiş olsun

Back
X