10+10 gün rapor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.705
11.704
823
Hanımlar merhaba,
10 gün rapor verdi doktor ardından da kontrolü uygundur şeklinde not düştü. Muhtemelen raporum uzayacak bir 10 gün daha.
Şunu sormak istiyorum. 20 Aralık raporumun son günü. ben kontrole 20'sinde mi 21'inde mi gideceğim.
Hastaneyi aradım cevap veren olmadı. Nette araştırdım her kafadan bir ses çıkmış.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Son gününüz 20 si ise kontrol tarihiniz 21 görünüyor olmalı. Rapor üzerinde açıkca yazar genellikle.

Hanımlar merhaba,
10 gün rapor verdi doktor ardından da kontrolü uygundur şeklinde not düştü. Muhtemelen raporum uzayacak bir 10 gün daha.
Şunu sormak istiyorum. 20 Aralık raporumun son günü. ben kontrole 20'sinde mi 21'inde mi gideceğim.
Hastaneyi aradım cevap veren olmadı. Nette araştırdım her kafadan bir ses çıkmış.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Rapor bitiş tarihiniz 20.12.2018 ise 20sinde kontrole gitmeniz gerekiyor

evet 20 si rapor bitişi ama raporluyken nasıl rapor yazacak tekrar anlamadım. bir de 10+10 olmuyor bu durumda 10+9 oluyor.
Rapor başlama tarihiniz nedir?
örnek vereyim pazar günü acildeydim ertesi gün için hastalığımdan dolayı rapor verdi
başlangıç tarihi 16.12.2018 bitiş tarihi 18.12.2018 idi.
yani 18.12.2018 tarihinde işbaşı yapabilirim anlamına geliyor
ve bu rapor 16 ve 17sini kapsadığı için 2 günlük bir rapor

20 sinde bitiyorsa 20'sinde gitmelisiniz. 21'i işbaşı olur.

Rapor başlama tarihiniz nedir?
örnek vereyim pazar günü acildeydim ertesi gün için hastalığımdan dolayı rapor verdi
başlangıç tarihi 16.12.2018 bitiş tarihi 18.12.2018 idi.
yani 18.12.2018 tarihinde işbaşı yapabilirim anlamına geliyor
ve bu rapor 16 ve 17sini kapsadığı için 2 günlük bir rapor
11 aralıkta başladı 10 günlük bir rapor yani 20 si dahil raporluyum. normalde 21 iş başı ama kontrol yazmış

rapor yenilenecek zaten iyileşemedim henüz tek seferde 20 gün yazamadığı için 10+10 yapalım dedi doktor ama sormayı unuttum işte.
Doktor sisteme girdiği için ileri tarihli rapor veremez
20si raporunuz devam ediyor gözüküyor
20sinden tekrar baslatamaz raporu
21inde gidip 21i dahil on gün yazdırabilirsiniz

Doktor sisteme girdiği için ileri tarihli rapor veremez
20si raporunuz devam ediyor gözüküyor
20sinden tekrar baslatamaz raporu
21inde gidip 21i dahil on gün yazdırabilirsiniz

Umarım iş yerinden 21 i işe gelecektin diye sorun çıkarmazlar.
21 inde gideyim çünkü dediğiniz gibi sonraki güne rapor yazma diye bir hadise olamıyor.

Is basi yaptiginiz gun kontrole gitmelisiniz tekrar rapor uzatilir. Yani raporun son gunu 20 si degil 21 inde gitmelisiniz

Umarım iş yerinden 21 i işe gelecektin diye sorun çıkarmazlar.
21 inde gideyim çünkü dediğiniz gibi sonraki güne rapor yazma diye bir hadise olamıyor.
Kışın düzenli olarak hasta olan biriyim
Sürekli rapor alıyorum mecburen
Hangi gün doktora gittiysen raporu o gün itibariyle sayıyolar sorun olmaz merak etme

Kışın düzenli olarak hasta olan biriyim
Sürekli rapor alıyorum mecburen
Hangi gün doktora gittiysen raporu o gün itibariyle sayıyolar sorun olmaz merak etme

inşallah
idare inanılmaz sıkıntılı bu konuda endişeleniyorum ister istemez.
teşekkür ederim

11inden itibaren 10 gün istirahat sonrasında kontrol yazdığı için 21 inde doktora kontrole gitmeniz gerekiyor.Tekrar rapor vereceği için kontrol yazmış doktorunuz yoksa çalışır yazardı.Geçmiş olsun..Allah şifa versin.

Back
X