- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Bende de pıhtılaşma var iğne kullandım 9 ay boyunca. Doktorum normal doğumu teklif bile etmedi direk sezaryen dedi hatta genel anestezi olacak dedi son anda virüsten dolayı spinal yaptılar. Yani yaşadıklarınız bi tarafa zaten sezaryen için önemli bir sebebiniz var daha neden diretirler anlamıyorum. İnşallah doğru doktora denk gelirsiniz. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah@pamuk_helva @Dea_Tacita15 zaten hiç hiç normal doğum istemiyorum.Ben ileri derecede pıhtılaşma hastasıyım ve iğne kullanıyorum.Bundan önce 5 tane kaybım var.Ve yaşayan bebeğim hiç yok.Doğum takip defterinde bile riskli hasta yazıyor.Dün doktor önce normal yapabilir misin diye beklenir dedi.Bu beni strese soktu.Örneğin türkiyedeki doktorum 37 38.haftada bebeği alırım dedi çünkü gebelik ilerledikçe kullandığım iğnenin dozu yetmeyebilir ve bebeğim beslenemeyebilir ve ölebilir.Ama bunlar normal olsun diye beni 41.haftaya kadar bekletir o potansiyeli gördüm.Ben asla buna müsade etmem tabiki gelirim ülkeme.Burada bu konuyu açmamın nedeni acaba avrupada bunu yaşayan var mı diye merak etmemdi.çok teşekkür ederim size de![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)