- 20 Nisan 2007
- 4.025
- 10.360
- 44
- Konu Sahibi kivircikhanim00
Öncelikle değer vermeyen,görmezden gelen sıkışınca kaçış olarak güç gösterisi yapan birinin değişmesini beklemeyin.evlendigi zaman aslına dönerek gerçek değişimi başarmış oldu.Merhaba arkadaşlar. Ben 1 yıldır evliyim. Eşimle 5 senedir tanışıyoruz. Eşim ben hiçbir şeye ses çıkarmadığım sürece bana çok iyi davranır. Fakat en ufak bir şeye tepki gösterdiğimde bana düşman kesilir. Gözü hiçbir şeyi görmez. Hatalı bile olsa hatasını asla kabul etmez. Özel günleri önemsediğimi bilmesine rağmen yıl dönümümüzde hiçbir şey yapmadı. Sadece bir paylaşım yaptı. Pahalı hediyeler beklemiyorum asla. Ama düşünülmek istemiştim. Kırıldığımı söyleyince kendince bahaneler buldu. Ben de ısrar edince hak etmediğimi söyledi. Beğenmiyorsan git tarzı cümleler kurdu.
Babam ve abimin bana yaşattığı zorbalıkları bilmesine rağmen elimi, yüzümü sıktı. Biliyorum sonradan pişman olacak ve koala gibi yapışacak. Ama ben artık çok yoruldum. Sustuğum zaman sevgi gösterisi görüyorsam bu gerçek bir sevgi midir diye sorguluyorum hep. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Evlilik, d.günü gibi sizin özel saydığı sayılı günlerde alacağı 3 krş hediyeyi hak etmenizi bekleyen kişiyle aynı şekilde savaşın.
Size nasıl davranıyorsa ,sözler sarf ediyorsa öyle muamele edin bu dilden anlıyor bunlar