Iste o kan sulandirici igne kullanmissın halbuki buna ragmen düşük olmuş. Sen yinede hsg filmini erteleme doktorunla görüş çoğu sorunlar o filmde. CikiyoMarta hamile kalmistim 5 haftalikti sonra bitane igne verdiler oscapar die hergun ayni saate vuruyodu esimm 2 ci gun birden siddetli bi kanmayla hastaneye gittigimde dusuk yaptigimi ogrendimm snra bidaha igneleri vurmadim
Bunu bi kac gun icinde yaptiricmm ertelemekle olmuyoIste o kan sulandirici igne kullanmissın halbuki buna ragmen düşük olmuş. Sen yinede hsg filmini erteleme doktorunla görüş çoğu sorunlar o filmde. Cikiyo
Insallah faydasini gorursun canimBunu bi kac gun icinde yaptiricmm ertelemekle olmuyo
Cok guzel yorumlamissin agzina saglik bende ayni fikirdeyimCanım önce bu durumun nedeni iyice araştırılmalı ve bu süreç içerisinde korun bence. Tekrar tekrar düşük yapmak rahmi yoran birşey tam olarak neden bulunup tedavi olana kadar korun. Nerde yaşıyorsun? Bulunduğun ilde iyi bir dr yoksa çevre illere bakabilirsin ve araştırma hastanelerini öneririm orda detaylı bakılıyor. Evdekilere aldırma rahim kabul etmiyor nasıl cahilce bir düşüncedir? Kadın vücudu doğurmak ve üremek için yaratılmıştır bu doğamızda var ve ona verilen spermi kabul edip bi canlı haline getirmek anatomisinin bir parcasi:) neden bulunup tedavi olunca bi evlat sahibi olacağına eminim
Malesef canm cevremizde boyle cahil insanlar var biz esimle baya bi ustune dustuk testler yapildi ankaraya kadar yollandi 1 hafta icinde tekrardan guzel bi doktor bulup durumu ogrenmeye calisicaz mardinde pek guzel doktor bulunmuyo ne yazik ki cogu doktor burnu havada ukala cevap veriyolar ne yazikkiCanım önce bu durumun nedeni iyice araştırılmalı ve bu süreç içerisinde korun bence. Tekrar tekrar düşük yapmak rahmi yoran birşey tam olarak neden bulunup tedavi olana kadar korun. Nerde yaşıyorsun? Bulunduğun ilde iyi bir dr yoksa çevre illere bakabilirsin ve araştırma hastanelerini öneririm orda detaylı bakılıyor. Evdekilere aldırma rahim kabul etmiyor nasıl cahilce bir düşüncedir? Kadın vücudu doğurmak ve üremek için yaratılmıştır bu doğamızda var ve ona verilen spermi kabul edip bi canlı haline getirmek anatomisinin bir parcasi:) neden bulunup tedavi olunca bi evlat sahibi olacağına eminim
Canım diyarbakır da çok iyi dr lar var araştır derim. Uzun yıllar yaşadım orda çok iyi biliyorum.Malesef canm cevremizde boyle cahil insanlar var biz esimle baya bi ustune dustuk testler yapildi ankaraya kadar yollandi 1 hafta icinde tekrardan guzel bi doktor bulup durumu ogrenmeye calisicaz mardinde pek guzel doktor bulunmuyo ne yazik ki cogu doktor burnu havada ukala cevap veriyolar ne yazikki
umarım güzel sonuçlar alırızBunu mutlaka bi kac gun icinde cektiricem cok tesekkur ederim
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini de alırız inşallahEvet canim oldum 10 gun oldu suan iyilesmeye çalışıyorum 15 gun sonra gel dedi doktor kontrole gidicem almis perdeyi bi sorun yok dedi tuplerimde acikmis spontam gebelik icin bekleme yazmis ameliyat raporuna doktor heralde bi ay koruma suresi var ondan sonra denicez tekrar insallah umutla bekliyoruz bizde kafalar karisik suan
Insallah cnim aminAllah yardımcın olsun canım güzel haberlerini de alırız inşallah
orayada bakicam canim neresi olursa artikCanım diyarbakır da çok iyi dr lar var araştır derim. Uzun yıllar yaşadım orda çok iyi biliyorum.
Ayni konu bendede var canimm ama umidini yetirme ben cok agladim 1 yildir neredeyse gozumun yasi dinmedi ama sabir gosteriyorumm ki cevrendeki insanlari bosver senin en buyuk destekcin esin onemli olan onun anlayisli ve sabirli olmasi bnim cunku en buyuk destekcim esimmBen biraz önce böyle bir konu acmayı düsündüm cünkü 1.5 yillik evliligimde 6 kez dusun yaptım ve son dusükten sonra rahimden ufak bi ameliyat oldum nerdeyse 7 aydır hamile kalamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi cok tukenmis hissediyorum böyle bir konu insanı mutlu etmez ama destek olarak görür ne yapacagimi bilmiyorum
O anlayıslı ama cevremiz malesef herkes üzerimde resmen bi gun sormasalar bi gun soruyolarAyni konu bendede var canimm ama umidini yetirme ben cok agladim 1 yildir neredeyse gozumun yasi dinmedi ama sabir gosteriyorumm ki cevrendeki insanlari bosver senin en buyuk destekcin esin onemli olan onun anlayisli ve sabirli olmasi bnim cunku en buyuk destekcim esimm
Ayni sıkıntıyı bende cektim canim ozellikle cocugumu kaybettikten sonra biri hamile kaliyo su su hamile sende hala yok mu biseyler diyenler oluyo olmuyosa tup bebek yapin diyenler oluyo sen bunlarin hepsine kullagini kapat canim duymamazliktan gel gerekirse tersle kimene senin ne zaman cocuk yapip yapmiycagna sanki kendileri bakicakO anlayıslı ama cevremiz malesef herkes üzerimde resmen bi gun sormasalar bi gun soruyolar
Diyenler her en yakin kisiler oldugundan eşim pek tersletmez annesi ablası vs. Benimkilere kalsa daha erken bile diyorlar ama su ara hic duymayacağimın kiislerin bile hamilelik haberlerini aldim Allah bize de nasip eder umarimAyni sıkıntıyı bende cektim canim ozellikle cocugumu kaybettikten sonra biri hamile kaliyo su su hamile sende hala yok mu biseyler diyenler oluyo olmuyosa tup bebek yapin diyenler oluyo sen bunlarin hepsine kullagini kapat canim duymamazliktan gel gerekirse tersle kimene senin ne zaman cocuk yapip yapmiycagna sanki kendileri bakicak
Aynen canimmm allah hakkimizda hayirlisini eylesin insllah en kisa zamanda bizimde kucaklarimiz dolsunDiyenler her en yakin kisiler oldugundan eşim pek tersletmez annesi ablası vs. Benimkilere kalsa daha erken bile diyorlar ama su ara hic duymayacağimın kiislerin bile hamilelik haberlerini aldim Allah bize de nasip eder umarim
1 buçuk yılda 6 çok fazla keşke dinlendirseydiniz kendinizi oda etkili rahim kendine gelmeden tekrar doldurmakBen biraz önce böyle bir konu acmayı düsündüm cünkü 1.5 yillik evliligimde 6 kez dusun yaptım ve son dusükten sonra rahimden ufak bi ameliyat oldum nerdeyse 7 aydır hamile kalamiyorum cok kotu hissediyorum kendimi cok tukenmis hissediyorum böyle bir konu insanı mutlu etmez ama destek olarak görür ne yapacagimi bilmiyorum
Benimde öyle herseye baktiriyoruz hic birsey cikmiyor sadece pihtilasmam var ama ignelerde kâr etmiyor birsey ciksa bende yogunlasıcam dediginiz gibi ama yok simdide gebe kalamiyorum1 buçuk yılda 6 çok fazla keşke dinlendirseydiniz kendinizi oda etkili rahim kendine gelmeden tekrar doldurmak
Ben 2-2buçuk yılda 5 bebeğimi kaybettim bana bile çok dediler
Tüm testleri yaptırdım hiç bir sorun yok son bugün amh testi yaptırdım belki yumurta kalitesi yada rezerv sıkıntısı vardır da tüp bebek bahanesi olur diye maşallah çok iyi çıktı
Bende bir sebep çıksa da ona yoğunlaşsam diye bakıyorum ama yok Allah zamanını bekletiyor kesinlikle buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?