Cok tesekkur ederim surekli negatif dusunceleri atmaya calisiyom ama bilirsiniz cevredeki insanlar daha bi moral bozmaya meraklidirlar genede cok tesekkur ederimm sagolunenine boyuna düşük sebepleri araştırılıp ona gore tedavi düzenlenmesi gerkir.kan pıhtılaşması çıkmış bunun icin tedavi gormeniz lazim.hamile kalabiliyorsunuz bunu düşünerek kendinizi motive edin.negatif düşünceler hormonlar üzerinde etkili olduğundan hamile kalmanız zorlasabilir.oncelikle kendinize iyi bir doktr bulup tedavi olun ve moral motivasyonu üst seviyede tutun. hayırlısıyla
ve hayırlı zamanda sağlıcakla kucaginiz dolsun inşallah.
Rahim filmi degilde ulturosonla rahim icine ve yumurtaliklara bakilmisti bulundugum bolgede iyi bi doktor cok az cevredeki insanlar rahmin kabul etmiyo demekki dedilerCok gecmis olsun onceliklikle tekrarlayan dusuklerde pihtilasma sorunu etken olsada rahimdeki anamolilerde sebeb olabiliyo perde gibi mesela hic rahim filmi cektirdinizmi
Rahim ici normal dendiyse pihtilasma üstünde durun derim bu durumda olanlar icin igne oneriyolar size bisi dedilermi igne kullanarak 9 ayini tamamlayan cok kisi gördüm ben bu forumdaRahim filmi degilde ulturosonla rahim icine ve yumurtaliklara bakilmisti bulundugum bolgede iyi bi doktor cok az cevredeki insanlar rahmin kabul etmiyo demekki dedilerama onceligimiz tabiki tip kadin dogum doktoru rahimde bi sknti gormedigini soylemisti
Evet bence de hsg onemli ben hic gebelik yasamamistim bunun icin doktora gittigimde rahimde perde teshisi konuldi bu durumda hamile kalsam da dusukle sonuclanacagini yada cok erken dogumla karsilasagimi soylediler hos ben zaten hic hamile kalamamistim sorunun perde olabilecegi dusunuldu bazı durumlarda engel olduguda oluyormus bende ameliyat oldum sonuc olarsk hsg tani konulmasinda cok etkiliöncelikle merhaba
3 yıllık evliyim 2 düşüğüm var biri kürtaj daha doğrusu. İlki 9 hafta ikinciis 5 haftalıkken düştü. Tüm testlerimi verdim eşm de öyle dna falan normal 2 genimde az bi pıhtılaşma çıktı ama o cak ayından bu yana hamile kalamadım yarın rahim filmim çekilecek inşallah. Sebep kesin bu olamaz dedi genetik doktoru pıhtılaşma sonucum için. Rahime ve tplere bakılacak. Hsg çektirmenizi şiddetle tavsiye ederim.
kesinlikle hem hamile kalamama nedeni hem de kayıp varsa onun nedeni de ortaya çıkıyorEvet bence de hsg onemli ben hic gebelik yasamamistim bunun icin doktora gittigimde rahimde perde teshisi konuldi bu durumda hamile kalsam da dusukle sonuclanacagini yada cok erken dogumla karsilasagimi soylediler hos ben zaten hic hamile kalamamistim sorunun perde olabilecegi dusunuldu bazı durumlarda engel olduguda oluyormus bende ameliyat oldum sonuc olarsk hsg tani konulmasinda cok etkili
Kalbini serin tut insallah bisi yoktur tabi boyle durumlarda sorun olmasına bile seviniyo neredeyse insan sebebsiz olmasi daha aci verici oluyo cunku allah herkesin kalbine gore versinkesinlikle hem hamile kalamama nedeni hem de kayıp varsa onun nedeni de ortaya çıkıyor
ben bu zamana kadar yapmadığın için çok pişmanım doktorlarım yönlendirmeyince yaptırmadım tabi
sonra öğrendim ki yeni düşük yapılınca hsg çektirmek çok sağlıklı sonuç vermezmiş doktorum onu beklemiş şimdi çok heyecanlı kuşkuluyum kafamda deli sorular bakalım ne çıkacak diye onun için kim derse bana hamilelikle ilgili bi sorun hsg derim herşeyden önce
aynen öyle diğer testleri verdiğimde resmen pıhtılaşmam olsun diye dua ettim artıkKalbini serin tut insallah bisi yoktur tabi boyle durumlarda sorun olmasına bile seviniyo neredeyse insan sebebsiz olmasi daha aci verici oluyo cunku allah herkesin kalbine gore versin
Aslinda bakarsan hic bisi sebebsiz degil tabi en ufaktan stres bile etkili tabi ama halledilebilir bisi olmasi cok daha önemli bi cektir baksinlar sende rahatlarsin insallah merak ederim banada haber ver ve kendini kasma sakin film sirasinda rahat birakki hersey guzel olsun sonucunda guzel ciksinaynen öyle diğer testleri verdiğimde resmen pıhtılaşmam olsun diye dua ettim artık
bişey çıksın çıksın artık diye kafayı yiyecektim
yarın da bişey çıkmazsa gene ben kayıplardayım artık beynimi yerim ne var diye
haber vericem mutlakaAslinda bakarsan hic bisi sebebsiz degil tabi en ufaktan stres bile etkili tabi ama halledilebilir bisi olmasi cok daha önemli bi cektir baksinlar sende rahatlarsin insallah merak ederim banada haber ver ve kendini kasma sakin film sirasinda rahat birakki hersey guzel olsun sonucunda guzel ciksin
Normalde panik biriysen anestezi daha mantikli tabi ben iki kere cektirdim normal bi sekilde ama senin icin daha iyi olmus oyle allah yardimcin olsun merakla beklicem canim simdiden gecmis olsunhaber vericem mutlaka
anestezili çektireceğim doğru sonuç olması için ben kendimi kasarım biliyorum doktorum da anestezili dedi
hiçbişey hissetmeden inşallah olup bitecek
bu arada konularınza baktım canım perdeden ameliyat olmuşsun son durum nedir devam mı tedaviyeNormalde panik biriysen anestezi daha mantikli tabi ben iki kere cektirdim normal bi sekilde ama senin icin daha iyi olmus oyle allah yardimcin olsun merakla beklicem canim simdiden gecmis olsun
çok teşekkür ederim canımNormalde panik biriysen anestezi daha mantikli tabi ben iki kere cektirdim normal bi sekilde ama senin icin daha iyi olmus oyle allah yardimcin olsun merakla beklicem canim simdiden gecmis olsun
Evet canim oldum 10 gun oldu suan iyilesmeye çalışıyorum 15 gun sonra gel dedi doktor kontrole gidicem almis perdeyi bi sorun yok dedi tuplerimde acikmis spontam gebelik icin bekleme yazmis ameliyat raporuna doktor heralde bi ay koruma suresi var ondan sonra denicez tekrar insallah umutla bekliyoruz bizde kafalar karisik suanbu arada konularınza baktım canım perdeden ameliyat olmuşsun son durum nedir devam mı tedaviye
çok teşekkür ederim canım
Bunu mutlaka bi kac gun icinde cektiricem cok tesekkur ederimöncelikle merhaba
3 yıllık evliyim 2 düşüğüm var biri kürtaj daha doğrusu. İlki 9 hafta ikinciis 5 haftalıkken düştü. Tüm testlerimi verdim eşm de öyle dna falan normal 2 genimde az bi pıhtılaşma çıktı ama o cak ayından bu yana hamile kalamadım yarın rahim filmim çekilecek inşallah. Sebep kesin bu olamaz dedi genetik doktoru pıhtılaşma sonucum için. Rahime ve tplere bakılacak. Hsg çektirmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Marta hamile kalmistim 5 haftalikti sonra bitane igne verdiler oscapar die hergun ayni saate vuruyodu esimm 2 ci gun birden siddetli bi kanmayla hastaneye gittigimde dusuk yaptigimi ogrendimm snra bidaha igneleri vurmadimRahim ici normal dendiyse pihtilasma üstünde durun derim bu durumda olanlar icin igne oneriyolar size bisi dedilermi igne kullanarak 9 ayini tamamlayan cok kisi gördüm ben bu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?