Herkese merhabalar cok uzatmak istemeyerek direkt konuya girmek istiyorum.. 1 yılı henüz doldurmus oldugum evliliğimde cok büyük sorunlar yasadık benim hatalarım kadar esimin hatalarıda oldu.. Benim hatam alttan alamamak hemen öfkelenerek bagırmak esiminde kıskırtıcı sözleri hakaretleri ve ailesinin yanında bana agıza alınmayacak laflar söyleyerek beni rencide etmesi.. Unutulur mu bilmiyorum esimin sorunu hic bir sorunu kendi cözememesi.. Gecen cuma tartıstık valizimi toplamaya yeltendim bırak sen toplama ben toplarım dedi annemi arıyorum gelsinler ben ugrasamıyorum dedi bunu degalarca kez yapıp defalarca kez özür diledi o sinirle bende aramıyosun biz gidiyoruz dedim gittik bagırdı çağırdı ben kimin ahını almısımda bununla evlenmişim daha bircok sey bende susmadm haklı cıkarmaya calıstıgı gibi bende kendimi savundum cünkü sırf haklı cıkmak adına yalan yanlıs anlattıgı seylerde oldu. Aslında ben uysal biriyimdir taa ki karsımdakinin tavrına göre hareket etmeye göreyim esim herseyi yedigimiz yemege kadar annesine anlatıyodu annesi de soruyodu bende evli oldugunun farkına var artık bu bizim hayatımız herkesin bilmesine gerek yok diye defalarca konustum ve annesigike sizden ssogutmaya calısıyor beni falan birsürü sey dedi kb bosanma lafını bidaha duymayacagım dedi ki bu esimin ailesine söyledigi ilk tartısma degil hemen onları karıstırır benimde zoruma gider yani. Simdi evdeyiz kendi kendime kararlar aaldımo bagırırsa ben suscam alttan almayı denicem ama bana bir umut bir ısık lazım sizce düzelir miyiz yoksa böyle mi devam eder