• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıllık evli olup 4 aydır çocuğu olmayıp da diğer ay hamile kalanlar lütfen yazınn..

Fazla abartmamış mısınız?

Korunmasız ilişkiye girerek 4 ay içinde gebelik oluşmaması çok normal bir durum...

Her ilişkiden sonra yumurta döllenmesi beklenemez. Aksi taktirde ortalık gebe hanımlardan geçilmezdi.

Bir müddet daha korunmasız ilişkiye girin. Aksi taktirde şüphelendiğiniz bir sağlık sorunu varsa derhal uzman bir doktora başvurun...

4 ay çok az bir süre... Bunun için endişelenmeyin.

canım ben 8 aydır bekliyorum 4 ay kısa bir süre normal yani...vardır mutlaka5.ayında hamile kalanlar..ya da 4.ayında...benim bir arkadasım12ayında hamile oldugunu öğrendi...
ama sana tavsiyem git muayeneni ol baktır hormonlara ve vajinana...erkenden bi şey varsa önlem al..yoksa zaten için rahat rahat bekle..sen de benim gibi cok takmışsın...olur inş..

ilginç bi başlık olmuş. şimdi 1 senelik evli olan 4 ay hamile kalamayan, 5.ayında kalan pek çok kişi cevap yazacaktır sana :)

valla canım 4 ay deilde 17.ci ayda korunmadan eşimle beraber oldugum halde anca bu aydahamile kalabildim yani belli olmuyo bu işlerr darısıda sana olsun inşallahhh:1: :nazar: :emir_bebek:

Canım ben 13 aylık evliyken hamile kaldım.. Hemde hiç birşekilde korunmamıştık bu 1 sene boyunca.. 2 bedenin de doğru anına denk gelmesi öyle çok çok sık oluşan birşey değil.. Eltimin annesi hiç korunmamasına rağmen 2,5 sene sonra hamile kalmış,4 çocuğu var ama şimdi..

Hemen umutsuzluğa kapılma, eğer için rahat etmiyosa bi doktora git muayene ol.. Ama hemen telaşlanma, 4 ay çok kısa bi süre.. :34:

yani 4 ay kritik dönemmi anlayamadım 4 ayın ne özelliği var başlık ilginç geldi doğrusu bence öncelikle internetiniz var haızr gebelik nasıl oluşur doğum kontrol yönetemleri gibi yazıları araştırmanızı tavsiye ederim bu Allahın işi 4 ay olmazda 5 ay olur 10 ay olur belki olmaz Allahın taktiri bende 3 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz :23:herşey normal ama olmuyor kısmet işte

4 ay çok kısa bi süre ben 19 ay oldu doktora gittim herşey güzel ama beklıyorumm :((
sende bence doktora git için ferah solun stress yapmamış olursun

Bana da başlık değişik geldi :)) Ben de 9.ayda hamile kaldım.İnşallah hayırlısıyla sen de ve isteyen herkes de en uygun zamanda hamile kalırsınız.

6.ayda hamile kaldim, kardesim 7.ayda, bi tanidigim korunmamasina ragmen 4.YILDA hamile kadli. fazla takma, zamani gelince olur)))

kızlar 4 aydır çocuk olmuyo üstelik hapta kullanmadım. 4 ay sonra benim gibi olupta hamile kalan varsa yazın lütfenn

strest yaptığın sürece olmuyo ümidini kesmelisin ben gibi
benimde 5. ayımda oldu oysaki bu ay istemiyorum dediğim ay hamile kaldım
darısı başına korkma hiç olur kısa zamanda:16:

Back