• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıldır her gün midem bulanıyo geçirene iphone 7 hediye edicem

ebruozturk38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
31
3
86
32
lütfen doktora git vs gibi şeyler yazıcaksanız yazmayın gitmediğim doktor kalmadı

1 yıldır her gün midem bulanıyo psikiyatristinden mide doktoruna kadar hepsine gittim

psikolojik dediler ilaç kullandım değişen hiç bişey olmadı

göbek düşmesi vardır diyeni var , yürek kalkması diyeni var napıcam biri yardım etsin telefon hediye etmeyi düşünüyorum

:))))) telefona veya birsey hediye etmene gerek yok canim benim,burda hepimiz yardimlasmak icin varız.birbirimize destek olmak icin,bildiklerimizi paylasmak icin burdayız.net bir bilgim yok ama,ivrahim saracoglundan kaynamis zencefil suyunun mide bulantisina iyi geldigini gecirdigini duymustum.istersen bi bak netten.gecmis olsun

Kuru fasulye yutun bir de belki iyi gelir , genel de yolculuk esnasın da yutulur yol tutmasın diye ama bir zararı yoktur sanırım , bir iki tane beyaz kuru fasulyenin , geçmiş olsun bu arada ...

Kuru fasulye yutun bir de belki iyi gelir , genel de yolculuk esnasın da yutulur yol tutmasın diye ama bir zararı yoktur sanırım , bir iki tane beyaz kuru fasulyenin , geçmiş olsun bu arada ...

Back