1 yıldır gebelik olmuyor

hello1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
5
0
29
Kızlar 3 yıldır evliyiz 1 yıldır gebelik oluşmadı eşimdede bendede bişey çıkmadı şimdide rahim filmi çekildim küçük bi polip çıktı şuan aldırmana gerek yok dedi doktor.. Ve işin kötüsü eşim görevde 3-4 ayda bir geliyor napıcağımı şaşırdım önerileriniz nedir aşılama falan denememmi lazım yoksa filmden sonrada çok gebelik oluyormuş beklemelimiyim

Kızlar 3 yıldır evliyiz 1 yıldır gebelik oluşmadı eşimdede bendede bişey çıkmadı şimdide rahim filmi çekildim küçük bi polip çıktı şuan aldırmana gerek yok dedi doktor.. Ve işin kötüsü eşim görevde 3-4 ayda bir geliyor napıcağımı şaşırdım önerileriniz nedir aşılama falan denememmi lazım yoksa filmden sonrada çok gebelik oluyormuş beklemelimiyim
Hiçbir sıkıntınız yoksa gün aşırı düzenli ilişki çok önemli insanlar bunu kaçırıyor ovulasyon testlerine bile güven olmuyor adet bittikten sonra düzenli gün aşırı ilişki şart

E eşiniz aralikli geliyormuş zaten yumurtlamayı yakalayinca bile şans işi gebelik 🤷🏻‍♀️ olur inşallah siz eşiniz gelince sık sık tekrarlayin özellikle regliden sonra iki günde bi iyi değerlendirin

Eşini gözüktü mü bir doktora, sperm ve hormon testlerini yaptırdı mı?

X