Hmm bende klomen verırı dıye düşünüyorum ama progestan cok kılo aldırdı bana zaten hormonlar Yüzünden kılo almıştım ıyıce aldım onunla ve sımdı bu kıloyla hamıle kalırsam ne yapıcam bılmıyorum hıcbısekılde zayıflayamadımablam aşılama yaptırmıştı ama tesaduf doğal yolla kaldı sanırım ilk önce aşılamaötabi öncesinde bi dünya test yaptılardı
pko için şeker hapı çok faydalı yumurtalığın çalışmasını sağlar ve o hap zayıflamana da yardımcı olur. hapı mutlaka kullan. pko için yürüyüş de çok faydalı. diyetisyene de gitmeyi ihmal etme kilo vermen çok iyi olurBugün gıttım doktora kızlar doktor glukofen verdı kılo aldığım ıcın dıyetısyene yonlerdırdı benı 3ay daha bekleyelım dedı kılo ver bıraz sonra klomene başlarız dedı ama ben ne yapacağımı bılemedım kımı ıcme seker hapı dıyo kımı ıc dıyo kılo vermekte ıstıyorum çünkü bu kıloyla hamıle kalırsam 90 falanda dogum Yaparım herhalde oda hıc ıyı olmaz Bursa'da oturuyorum pembe mavıdekı nevın hanımıda onerdıler oda gel hemen başlayalım tedavıye dedı kendı doktorumda ağırdan alıyo 25 yaşındayım yasın genç daha dedı cok kararsızım
Kilo vermeden hamıle kalmak ıstemıyorum bende gülcan karpuzdan randevu aldım bakalım zaten 10 kılo fazlam var boyum uzun onu versem sıkıntı olmaz baska zaten planlı bı gebelık olucak bu saatten sonra ılaclarla falan kılo sorunumu cozmem gerek oncemerhaba bende pco var glukofen hem yumurtlamanizin duzenlenmesinde hemde kilo vermede yardimci olur cekinmeyin kullanin. birazda hamur isine dikkat edip spor yaparsaniz daha kolay olur tabii.
benm anlamaıdıgım zaten bı doktor kullan dıyo bı doktor kullanma dedı ınsan neye karar verıcek bellı degıl kıme göre yonlenıcek pko basımın belası zaten senelerdır ılac ıcıyrum çok sıkıldım artık klomende ıstemıyorum cunku her ılac bende kılo yaptı korunmayı bıraktıgımdan berı sureklı alıyorumpko için şeker hapı çok faydalı yumurtalığın çalışmasını sağlar ve o hap zayıflamana da yardımcı olur. hapı mutlaka kullan. pko için yürüyüş de çok faydalı. diyetisyene de gitmeyi ihmal etme kilo vermen çok iyi olur
pko için en iyi çözüm şeker hapı denemelisin bence. dediğim gibi yürüyüşü de ihmal etme. rahat ol. ben de ikinci çocuk iki yıl bekledim. bende de pko vardı. şeker hapını kullanmaya başlayınca oluşan yumurta sayısı arttı, yürüyüş de yapmaya başladım birkaç ay içinde hamile kaldım oğlum şimdi bir yaşındabenm anlamaıdıgım zaten bı doktor kullan dıyo bı doktor kullanma dedı ınsan neye karar verıcek bellı degıl kıme göre yonlenıcek pko basımın belası zaten senelerdır ılac ıcıyrum çok sıkıldım artık klomende ıstemıyorum cunku her ılac bende kılo yaptı korunmayı bıraktıgımdan berı sureklı alıyorum
inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla allah isteyen herkese nasıp etsın bi şekılde tedavı olucam artık kıloları atayım ustumden kafam daha rahat olucakpko için en iyi çözüm şeker hapı denemelisin bence. dediğim gibi yürüyüşü de ihmal etme. rahat ol. ben de ikinci çocuk iki yıl bekledim. bende de pko vardı. şeker hapını kullanmaya başlayınca oluşan yumurta sayısı arttı, yürüyüş de yapmaya başladım birkaç ay içinde hamile kaldım oğlum şimdi bir yaşında
inşallah senin de bebeğin en kısa zamanda gelir.