• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Yaşındaki Yavrumla İlk Kez Tatile Gideceğiz

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar
oğlum 1 yaşında
bayram 5 günlüğüne antalyada 5yıldızlı otelde ultra herşey dahile gideceğiz

korkuyorum havasından
bebeğim ya sıcakta pişerse
yanıma bolca bepanten ve güneş kremi alacağım

neler almalıyım başka?

Şapka tabi. Bir de bu mayo gibi bezler var onlardan olabilir, havuza sokarsanız. Ama onlar da uzun durunca pişik yapıyor. Denize sokarsanız çıplak girsin bence. Ama resim çekmeyin, büyüyünce çok kızabilir buna:))

güle güle gidin canım.ateş düşürücü ilaç almayı unutma,yanık kremi Allah korusun anestol,silverdin gibi..ateşölçer..dğerlerini alırsın zaten de bunlar aklına gelmez belki..

iyi akşamlar benim kızım 8 aylık geçen ay antalya sideye tatile gittik.Giderken bütün ilaçlarını yanımıza aldık.Saat 5 ten önce denize gitmedik.Akşamları da hergün gezdik.Arabasını yanımıza almıştık.antik tiyatro da klasik müzik konserine gittik.Kızım gıkını bile çıkarmadı.İnSAALLAH İYİ GEÇER TATİLİNİZ.Kimsenin lafı sözü gözünüzü korkutmasın.Elbette çocuklarımızla tatile gideceğiz.OnlAR DA BİZİM YAŞAMIMIZA UYUM SAĞLAYACAKLAR...

ben 2 aylık oglumla bodruma gittim kayınvalidemin evi var
hamd olsun hic bişe olmadı ben bol bol gezdım denıze girdim onada görümcem bakdı
bebeğimi denize bile sokdum 1 kere ama :)) .. ne pişdi ne de bişe oldu

oğlum 8buçuk aylıkken antalyaya tatile gittik hem de temmuzun ortasıydı. öğlen dışarı çıkarmadım. onun dışında sabah ve akşamüstü havuzda akşamda dışarda gezdik hep. hiç bir sıkıntı yaşamadık. şapka, ateşdüşürücü gibi şeyleri arkadaşlar söylemiş zaten. benim de aklıma başka bir şey geldi kabızlık için fitil gibi bir şey de al, bazen hava değişikliği, yolculuk filan bebeklerde kabızlığa neden oluyor, yaşamadım ancak bir yerde okumuştum. bol bol t-shirt alırsın sık terleyerbilir. terleyince hemen değiştirisen bir sıkıntı yaşamazsın. bir de mutlaka bebek arabası şart, ancak bazı otellerde bebek arabası kiralanabiliyor, otelinizi arayıp sorabilirsiniz.

kızım tam 1 yaşındayken 1 haftalığına alanyaya arkadaşımın yazlığına,ordan eve gelip 8 günlüğüne bodruma otele,ordan gelip akçaya annemlere annemlerden 5 günlüğüne kayınvalidemlere marmarise geçtim,sonra tekrar annemlere döndüm yani yaklaşık 2,5 aydır dışarlardayız,hergündenize girdi,asla havuza sokmadım,yanık falanda hiç olmadı,doktorumuzun önerisiyle bioderma mineral filitreli güneş kreminden aldık,kızım çok fazla bronzlaşmadı bile.tabi bepanten vazgeçilmezimizdi.

Back