• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yasındaki ogluma oto koltugu

BuRcU

bir kız, bir oglan!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.447
12
158
Diğer
arkadaşlar merhaba oglum artık 1 yasını geçti
bugüne kadar anakucağı kullandık ama artık sığmıyor
güvenli bi oto koltugu arıyorum tavsiyeleriniz varsa lütfen belirtin

sizler hangi marka aldınız memnun oldugunuz ve olmadıgınız yönleri nelerdir
yardımcı olursanız sevinirim

cnm cok güzel bi konu acmissin gercekden
biz ana kucagini maxi cosi kullandik ve cok memnun kaldik
simdi oto koltugunuda maxi cosi tobi alicaz hatta ismarladik gelicek bi akc güne kadar
maxi cosi cok güvenli bi marka ve cok kaliteli tavsiye ederim canim

Son düzenleme:
maxi cosi biliyorum bu markayı kullanan bir cok insan gercekten memnun
benimde tercihlerim arasında
benim anakucağım pierre cardin di onuda beğendim bayağı

birde kaç yaşına kadar kullanılabiliyor
galiba 3 yaşına kadar kullanır en az değil mi

canim bu konu acman iyi oldu biz de almayi dusunuyoruz,ama karar veremedim daha.
bende bir türlü karar veremedim fikriye
o kadar cok secenek ve marka var ki..

burda memnun olan arkadaşlardan tavsiye alayım dedim sen araştırdın mı ne düşünüyorsun

burcucum bizim ki teyzesinin hediyesi.baby max diye bir marka.memnun muyuz? yaklaşık 4 aydır bizde ama oğlum binmek istemiyor o nedenle birşey söyleyemeyeceğim.

ama ben alsaydım kesinlikle maxi cosi olurdu kullanan arkadaşlarım çok memnun canım.diğerlerinden daha güvenilir geliyor bana.

Ben çok araştırmışdım önce römer king plus aldı getirdim eve arabaya kurmadan evde oturttum bu modelde acayip bir kafa koruması var çocuk sıkıldı bu kafa korumasından sonra arabaya kurdum bakdım gerçekden cendere gibi kafa koruması içinde sıkılıyor yinede iade etmeyecekdim omuz askılarının yükselmediğini gördüm boy uzadıkca yukarıya çıkartacak yeri yokdu kafa korumasınında anlamadım satış elemanlarına sordum bu kafa koruması yükselmiyormu diye yok dediler şu an 9 aylık kızım boyun bitiyor kafa koruması başlıyor biraz uzasa sıkıntı yaratacak gibi geldi gerçi sonra bundan alan bir arkadaşım kafa korumasının yükseldiğini iddea etti bilemiyorum neyse bende maxi cosi ile değiştirdim zaten kafam ambole olmuşdu omu bumu şumu diye işin ucunu sonunda bırakdım maxi cosiye karar kıldım ama iki koltuğuda kıyasladığım için şu bir gerçekki römerin malzemesi daha kaliteli ama bahsettiğim şeyler dezvavantajdı benim için

kullanım kilosunada 18 kg a kadar deniyor güya 4 yaş ama tabi o kiloya 2 yaşında ulaşırsa ancak 2 yaşına kadar kullanılır:))) bizimkisi şimdiden 9.900 bilemiyorum o yüzden inşallah hiç değilse 3 yaşına kadar kullanır hem okadar para verdim hemde obez olmasın:)))

kullanım kilosunada 18 kg a kadar deniyor güya 4 yaş ama tabi o kiloya 2 yaşında ulaşırsa ancak 2 yaşına kadar kullanılır:))) bizimkisi şimdiden 9.900 bilemiyorum o yüzden inşallah hiç değilse 3 yaşına kadar kullanır hem okadar para verdim hemde obez olmasın:)))
:roflol: :roflol:
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama bi süre sonra yavaşlıyor kg alımları canım merak etme :1rolleyes:
benim oğlumda 10.8 kg yani 3 yaşında herhalde 18 kg olur ancak
hatta belki olmaz bile :dilcikar:

cnm simdi bakdimda 9-18 kilo diyo 3 yasa kadarmis ve 5 yildiz almis arkladaslarimada sordum kulananlara hepsi öneriyo cok memnunmuslar

:roflol: :roflol:
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama bi süre sonra yavaşlıyor kg alımları canım merak etme :1rolleyes:
benim oğlumda 10.8 kg yani 3 yaşında herhalde 18 kg olur ancak
hatta belki olmaz bile :dilcikar:

9.ayı bitti canım seninki kaç aylık

kızlar benimde büyük sorunum bu bizded ana kucagımı deniyor taşımalı onlardan var artık değiştirmek lazım ama benim sorunumonlar baya büyük oluyor arkaya 3 tane sığarmı?

galiba sığar canım bi tane koltugu tamamen kaplıyorlar
ama biraz zorlarsan 3 tane de sığar galiba
birazda arabanızın genişliğide önemli galiba

kızlar benimde büyük sorunum bu bizded ana kucagımı deniyor taşımalı onlardan var artık değiştirmek lazım ama benim sorunumonlar baya büyük oluyor arkaya 3 tane sığarmı?

Benim arabam küçük bir araba gözümün önüne getirmeye çalışıyorumda benimkine bile sığar gibi geliyor zaten arkada 3 emniyet kemeri olması lazım birincisi üç tane koyman için birde burcunun dediği gibi arabanızlada alakalı ama bir an gözümün önüne getirdim acayip şirin gözüktüler arkada 3 tane kafa:)

Back