• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki oğlum kabakulak oldu....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yaren35

YAĞIZ'IM&YAREN'ÍM..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
2.463
2.396
723
dün oğlumun kulak arkasında bi şişlik farkettim hemen acile ordanda özel doktoruna götürdük her ikiside kabakulak dedi.bir yaş aşısı kabakulak ve su çiçeği için vurulmuştu ama bu aşı 3hata içinde yalancı kabakulak yapabiliyomuş tabi yalancı su çiçeğide.yalancı kabakulak adı ama bildiğimiz kabakulak işte..inşallah aşının etkisiyle kolay atlatırız daha çok küçük çünkü..sizinde böyle bi olay başınıza geldimi..daha kolay nasıl atlatabiliriz acaba arkadaşlar....

merhaba.benimda oğlum 1 yaşında ve sabah kalktığımda şişliği farkettim.ateş filan yok çok şükür.kkk aşısını yeni yaptırmıştık.15 gün filan oluyor yaptıralı.dediğiniz gibi yalancı kabakulak oluyor o zaman.bende doktora götürecem.siz nasıl atlattınız hastalığı biraz bilgi veririmisiniz?

yalancı kabakulaktır muhakkak aşının etkisi bu doktorlar erken çıkarmanın faydalı oldugunu söyledi özelliklede erkek çocukları için.bende elime bi şişliğin gelmesiyle fark ettim.antibiyotiklede kolayca atlattık.korkulcak bişey yok geçmiş olsun.

Back