• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşındaki kızıma vitamin..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
düzeltilmiş yaşı 10 aylık olan kızıma vitamin vermeyi düşünüyorum kreşede başlıcak kışın ne önerirsiniz....suyu hiç sevmiyor...meyvede çok az yiyor takviye vitamin nasıl vermeliyimfisfisfis

ben doktor tavsiyesiyle günde 1 çay kaşığı MıNADEX diye şurup veriyorum
kızımda itiraz etmiyor çok şükür.

canim senin bebgin agustosta mi dogumlu 2008 agustos topigine gelsene.beslenme topigimiz de var.vereliniortak

6 eylül 2008 doğumlu canım..eylül annelerine takılıyodum vaktim olmuyo artık...
bir de 2 temmuz 2009 doğumlu prematüre kızım var...

6 eylül 2008 doğumlu canım..eylül annelerine takılıyodum vaktim olmuyo artık...
bir de 2 temmuz 2009 doğumlu prematüre kızım var...

Annali babali buyusunler,Hayirli evlatlar olsun canim,Yineden bi sorunun olursa buyurun bizimle paylas yardimci olmaya calisiriz.:teselli:

burdan tavsiye etmek yanlış olur.bebeğinizin boyu kilosu iyiyse ve gelişimi güzel gidiyorsa sırf meyveyi az yiyor diye vitamin vermeyin.
ya da en doğrusu bu konuyu doktorunuzla kararlaştırın.kulaktan dolma bilgiyle vitamin bile olsa çocuğunuza ilaç vermeyin.

Back