- 1 Mart 2024
- 6
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi hanife0224
Yorumunuz için çok teşekkürler. Duyu hassasiyeti konusunu araştırdım bir ergo terapist ile de görüştüm kısmen. Bu ihtimal bana da yakın geldi. Smoothie tarzında da çok denedim yine başarısız sonuçlandı ama bugün daha iyi durumda daha tolerans gösteriyor çok şükür ki. Biraz daha çabalarsam sonucu güzel olacak gibi geliyor. Bu konuyu da bir yılgınlıkla açmıştım hiç yemek yemeyecek gibi geliyordu açıkçasıSivi disindaki seyleri kabul etmekte zorlaniyor gibi duyu hassasiyeti olabilir mi? Bence bir ergoterapistle gorusun. Su ictigi bardaga smoothie gibi seyler koysaniz yavas yavas onlari icmeye baslar belki. Bu arada yilmayin eline bir seyler verin yemezse yemesin. Zorla yedirmeyin lutfen cok daha kotu olur.
Doktorum kendisi sütten kesmem gerektiğini söyledi çünkü ilaç kullanmak zorundayım hastalığım sebebiyle. Ergoterapist konusunu da tekrar araştıracağım bulunduğum konumdan dolayı biraz zor görüşme sağlayacağız gibi görünüyor. Online olarak görüşme yapılabiliyor mu bilginiz var mı?sütten kesmek çözüm değil ki daha çok küçükdoktorunuza sordunuz mu?
Bizim ağızda yemek bekletme problemimiz vardı ergoterapist desteği alıyoruz. Bizim farkedemediğimiz başka sıkıntılarımız varmış mesela ben normalleştirmişim.
Tabi ki. Oturmaya başladığından beri her yemek zamanı bizimle sofradaydı ve ona çiğnemeyi bile öğrenmesi için ağzımı açarak yedim dediğiniz gibi iştahla yedim karşısında ama hiç oralı olmadı malesef ki. Ve blw yöntemi de uyguluyorum çiğneyip tükürüyor yutmuyor malesef.karsisinda oturup yemek yediniz mi hic? Benimkilere basladigimda ben oyle yapmistim. Gozlerinin icine baka baka istahli yemek yiyordum ki ozenip istesinler diye. Simdi de onlar ne yiyorsa aynisini ben de yiyorum. Kendilerinin onune koyuyorum. Ortalik dagiliyor ama yesinler de bir iki birsey sorun degil.
Doktorum kendisi sütten kesmem gerektiğini söyledi çünkü ilaç kullanmak zorundayım hastalığım sebebiyle. Ergoterapist konusunu da tekrar araştıracağım bulunduğum konumdan dolayı biraz zor görüşme sağlayacağız gibi görünüyor. Online olarak görüşme yapılabiliyor mu bilginiz var mı?
eline verirseniz belki yavas yavas yemeye baslar .pure yogurt vs hic bisi yemedi mi simdiye kadar
Peki sizin fark edemediğiniz sıkıntılarınız neymiş özel olmazsa örnek teşkil etmesi açısından soruyorum açıkçası ergoterapistlere başka hangi şikayet lerle gidiliyor, nasıl tedavi görülüyor hiç fikrim yok.Anladım ilaç yüzünden bırakacağınızı şimdi. O zaman zaten yapacak bir şey yok. Ben yemek yesin diye bırakıyorsunuz sanmıştım
muhtemelen ilk görüşmeyi online yaparlar ama seanslara çocuğun gitmesi gerekir. Fizyoterapi seansı bir nevi çünkü.
Peki sizin fark edemediğiniz sıkıntılarınız neymiş özel olmazsa örnek teşkil etmesi açısından soruyorum açıkçası ergoterapistlere başka hangi şikayet lerle gidiliyor, nasıl tedavi görülüyor hiç fikrim yok.