- 29 Şubat 2020
- 361
- 425
-
- Konu Sahibi Mavigokyuzu6
Aynı şekilde ben de 5 ten sonra uyutmuyorum gece uykusuna gec kalmamak adına. Eger uyumuyorsa gece uykusuna erken gecerek o uykuyu telafi etmeye çalışıyorum.Benim bebeğim de 12 Mayıs’ta 1 yaşını dolduracakaynen son 1 haftadır o da 1 kez uyuyor .
11’de ilk uykusu
15 ise 2.uykusuydu ikisinde de 45 dakika 1 saat uyurdu . Akşamları ise 20.
Şimdi ise 11’de yatıyor 1,5 -2 saat uyuyor
2.uyku için zorlamıyorum , 17 gibi esnemeye başlıyor yavaştan ama açıkçası o saatte de ben uyutmuyorum (!)
19’da uyku rutinimize başlıyoruz 20’de uyuyoruz .
Ne zararı olacak ki ? Çocuğu takip edin , 2.uykuya ihtiyacı var mı yok mu kendisi belli eder zaten
Aynen biraz bekleyip uyumuyorsa yatağından alıyorum mecburen9 ay 25 gunluk ikizlerim 2 haftadir gunduz 1 kere uyur oldular. Bence normal buyuyolar daha fazla uyanik kalabiliyolar. Uykusu yoksa diretmeyin
Benim bebeklerin uykulari gelince yaa cekilmez oluyolar yada kendi kendilerine mecbur siziyolarAynen biraz bekleyip uyumuyorsa yatağından alıyorum mecburen
Evet banyo kesinlikle mayistiriyor bebekleriBenim bebeklerin uykulari gelince yaa cekilmez oluyolar yada kendi kendilerine mecbur siziyolarsabah 8 gibi kalkarlarsa 1e kadar dayandirmaya calisiyorum 2 saat uyuyolar pesinden 9 gibi gece uykusuna yatiriyorum. Ama bugun 2 kez uyumak istediler banyo yapmislardi uykularini getirdi.
Gece hiç uyanmıyor ama ilk uyku ile gece uykusu arasında 7 saatlik bir uyanıklık süresi oluyor. Baya uzun uyanik kaldigi için tedirginim ama bu da normal bir süreç sanırım. Uykusuzluk çok zor bir anne icIn. Umarım oğlunuz da geceleri misil misil uyur en kısa zamandaBenim oglum 9. Ayinin icinde. Hala gunduz 3 uyku uyuyor ama gece uykularimiz boluk porcuk. Su son zamanlarsmda ozellikle defalarca uyaniyor. Uykusuzluktan perisanim. Gece uykulari iyiyse 1 kere uyusun, onemli degil bence. Bebekler icin gece uykusu cok önemli
Gunduz cok uyuyo UC uyku cok gece ondan boluk porcukBenim oglum 9. Ayinin icinde. Hala gunduz 3 uyku uyuyor ama gece uykularimiz boluk porcuk. Su son zamanlarsmda ozellikle defalarca uyaniyor. Uykusuzluktan perisanim. Gece uykulari iyiyse 1 kere uyusun, onemli degil bence. Bebekler icin gece uykusu cok önemli
UmarimGece hiç uyanmıyor ama ilk uyku ile gece uykusu arasında 7 saatlik bir uyanıklık süresi oluyor. Baya uzun uyanik kaldigi için tedirginim ama bu da normal bir süreç sanırım. Uykusuzluk çok zor bir anne icIn. Umarım oğlunuz da geceleri misil misil uyur en kısa zamanda
Dogru soyluyorsun. Aksam 6 gibi yarim saat kadar uyuyor. Bugun onu uyutmiyim dedim ama cok huysuzlandi. Surekli agladi. Mecbur uyuttum yine. Anca yurutecinde biraz oyalaniyor ama ona da cok oturtmak istemiyorum.Gunduz cok uyuyo UC uyku cok gece ondan boluk porcuk
Umarimbebeklerin uyku duzeni 2 yasi buluyor. Benim buyuk oglum su an 2,5 yasinda. Onda da cok zorlanmistim. Kucugum biraz daha iyi derken onun da uykusu bozuldu. Gunduz uyuyor ama o uykunun bana bir faydasi yok
Kime sorsam büyüyünce dertleri de buyuyor diyorlar. Bize artik rahat yok bencetabi gündüz de ev işleri oluyor. Sanırım iyice büyüdüklerinde ancak rahat edebileceğiz
Madem öyle sağlıkları yerinde olsun bununla mutlu oluruz biz deKime sorsam büyüyünce dertleri de buyuyor diyorlar. Bize artik rahat yok bence