Iyi geceler arkadaşlar. .benim bebeğim 18 şubatta 1 yaşına giricek güzel bir doğum günü hazırlıyorum ama hediye olarak ne alacagima karar veremiyorum. .yaramaz toplar var toyz shop ta.onu beğendim ama sallanan at mi yoksa..kafam çok karışık bana acil yardım edin....şimdiden çok teşekkür ederim. ..Fikirlerinizi bekliyorum. ..
Tşk ederim canımHımmmm sallanan at derim ben
Benim arkadaşımın kızına yaramaz toplardan aldılar sabahtan akşama kadar başından kalkmıyormuş:) tabi arkadaşım da o sırada işlerini yapıyor.o çok rahat etti:) benim kızımın adı da inci idi biz de 1.yaş günü hediyesi olarak istiridyenin içinden çıkan inci hediye ettik ( kolyesiyle birlikte aldık)Allah ömür verirse büyüdüğünde takar diye:)
Amin canım çok teşekkürler.Allah hepimizin çocuklarına uzun ömür versin inşallah...:)
Yaş grubuna uygun oyuncaklar en doğru hediye bence ve çocuklar genelde o oyuncaklarla oynuyorlar. Sallanan at için henüz çok erken, bişey anlamaz ondan, büyük bir ihtimal keyif de almaz ve korkma ihtimali de yüksek.
Tam tersi cnm benim.oglum cok.keyif aldi video.koyma sansim.olsa keske
Tam tersi cnm benim.oglum cok.keyif aldi video.koyma sansim.olsa keske
Canım yaramaz topları tavsiye ederim oğluma bütün oyuncakları denedim birtek onla severek oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?