1 yaşındaki bebeğim uykuya dalamıyor

Ya kesinlikle bennn! Ilk 4 ay o kadar rahattım ki sonra bi daha toparlayamadım. Doktorlar ne diyor peki
Ay aynı işte ya ben de hepsini yaptım denedim yok olmuyor. Bizimkiler de boyle sanirim sabredelim ama nereye kadar artık gücüm kalmadı. Allahtan eşim yardımcı oluyor yoksa pert olurdum

Benimki de kucak delisi kucakta uyuyor 1 yasında olmasına rağmen ve ninni eşliğinde:/

Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi.

Teşekkür ederim yarından itibaren bunu deneyeceğim❤

Benim bebeğimde 10 aylık doğduğundan beri deliksiz 2 3 saat yattığını bilmem ilk başlarda hep Bi mikirdanma sonra hep ellerini ayaklarını oynatma sonra hep sağa sola dönüp durmaya şimdide devamlı kalkıp oturuyor benim onu uykuya döndürmemi bekliyor ya meme istiyor ya pis pış yada sallanmak bu saatte 10 defa da olduğu oluyor ama bir kez bile kalkmadığı olmaz bende çok gittim doktora acaba birseyi mi var diye birsey yok dediler bende benim cocuk böyle diyip kabullendim ama gerçekten çok yorucu oluyor akşam en geç 9 buçuk gibi yatar sabah 7 de kalkar rutinleri iyi ama sürekli kalkar nasıl geçer ne zaman geçer bilmiyorum tek tesellim aman iyi olsun birseyi olmasında elbet bir gün düzelir

Sıcaktandır...

Size ne kadar teşekkür etsem az.. Gerçekten işe yaradı

"Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi." Bana bunu bir kullanıcı yorumlara yazdı. 3 gündür deniyorum kesinlikle işe yaradı. Uyku saatlerini bu aralığa çevirin bir de. Benim bebeğim aşırı derece zor bir bebek olmasına rağmen güzel bir dönüş aldım bu rutinle. Bugün 3.günümüz.

Evet benim bebeğimde gece defalarca uyanıyor ve çığlık çığlığa uyanıyor
" Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi. " Bakin bu rutin kesinlikle işe yaradı bende. Siz de deneyin

Size ne kadar teşekkür etsem az.. Gerçekten işe yaradı
Harika çok sevindim böyle olmasına Gün içerisinde yeterli uyku uyunmazsa eksik olursa fazla adrenalinden uykuya dalamaz. Sanırım sizde bunu yaşıyordunuz. Umarım hep böyle devam eder Siz de güzel güzel dinlenebilirsiniz.Sevgiler

Bir sağlıkçı olarak her şeyi bilmeme rağmen konu kendi bebeğim olunca hiçbir şeyi bilmez oldum. Gerçekten denemediğim yöntem kalmamıştı. Hiçbiri işe yaramadı. Ama bu harika oldu. Çoook teşekkür ederiiim

Uyku aralıklarını kaçırıyor olabilirsiniz. Yaşına göre 2 uyku yapması lazım. Uyku aralığı 4-4,5 saat diye aklımda kalmış. Daha geç yatarsa uyuması zorlaşabilir

Rica ederim ne demek insan bunca karmaşa ve yoğunluk arasında en iyi bildiklerini bile unutabiliyor annelik çok zor gerçekten ama çok güzel

Oğlum iki bucuk yaşında sabah 8 9 arası uyanır, öğlen 12 1 arası 1 1 buçuk saatlik uyku yapar Max 3 e kadar kadar uyur.

Peki erken uyanmalarin cozumu ndir? Saat 7 7 bucukta uyanirdik 6 6 bucuk oldu nisan sonundan beri simdi de 6 bile olmadan... korkuyorum daha erken kalkarsa diye..
Yorgun olmasa da böyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…