Ya kesinlikle bennn! Ilk 4 ay o kadar rahattım ki sonra bi daha toparlayamadım. Doktorlar ne diyor pekiBenim bebeğim de öyle doğduğundan beri aynı problem gündüz uykusu yok denecek kadar az gece olsun istemiyorum artık uykuya dalması okadar zor ki denemediğim yöntem gitmediğim doktor kalmadı. Hunimi taktım kabullendim. 8 9 10 diyenlere çok şanslısınız demek istiyorum bizim sabah 6 7 de yattığımx günler oluyor. Şanslıysam en erken 11 de ama sabaha kadar 271016191 kere kalkıyor ....
Ay aynı işte ya ben de hepsini yaptım denedim yok olmuyor. Bizimkiler de boyle sanirimRutin oluştur hergün aynı saatte duş masaj dinlendirici müzik egzersiz vs hepsini yaptım takviye istedim 1 yaş öncesi birşey yapamayız dediler tahlil istedim belki bi ağrısı sızısı vardır vitamin artık neyse birşey eksiktir diye hiçbir şey yok tabiiki çok şükür ama bu uykuya çare bulamadım. Şuan hala uğraşıyorum....
Benimki de kucak delisi kucakta uyuyor 1 yasında olmasına rağmen ve ninni eşliğinde:/Üstelik kolik doğdu ve aylaımız kucağımızda aşağı yukarı sallayarak sakinleştirmeye çalışarak geçti tam bu dönemi atlattık derken kucak bağımlısı oldu ve kucakta uyumaya alıştı... Fıtık sahibi oldum..
Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi.Saat 9 9 30 gibi uyanıyor. Kahvaltısını verdikten hemen sonra 11 gibi d vit veriyorum sonrasında sadece yemek yerken (bu aralar yeme reddi başladı) bir iki şarkı açıyorum telefonda. Tv hiç izlemiyoruz bazen temizlik yaparken açıyorum. Saat 12 30 1 gibi uyuyor 1 saat ya da zirlarsam 1 buçuk saat yatıp kalkıyor beraber oyun oynuyoruz parka gidiyoruz vs derken saat 8 gibi bizle yemek yiyor sonra da uyku rutinlerine geçiyoruz ama çıt sesine bile uyanan bir çocuk maalesef
Teşekkür ederim yarından itibaren bunu deneyeceğim❤Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi.
Allah yardımcımiz olsunOf aynı konu bende de var gece 50 kere uyanıyor
Allah yardımcımiz olsun
Sizin bebeğinizde de mi aynı problem??Allah yardımcımiz olsun
Evet benim bebeğimde gece defalarca uyanıyor ve çığlık çığlığa uyanıyorSizin bebeğinizde de mi aynı problem??
Sıcaktandır...Kızlar merhaba, bebeğim 12 buçuk aylık. Gece uykularında sürekli dönüyor ve asla uykuya dalamıyor. Karnı tok, altı temiz uyuyor fakat hiç-bir zaman tam anlamıyla deliksiz uyuyamıyor. Gündüz uykusu max 1/1,5 saat oluyor. Bazen tek öğle uykusu bazense 1 saat öğlen 1 saat de akşamüstü uyuyor. Güne 9 da başlıyoruz akşam 9 -9 30 gibi günü kapatıyoruz. Nerede hata yapıyorum bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz
Size ne kadar teşekkür etsem az.. Gerçekten işe yaradıGüne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi.
"Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi." Bana bunu bir kullanıcı yorumlara yazdı. 3 gündür deniyorum kesinlikle işe yaradı. Uyku saatlerini bu aralığa çevirin bir de. Benim bebeğim aşırı derece zor bir bebek olmasına rağmen güzel bir dönüş aldım bu rutinle. Bugün 3.günümüz.Benim bebeğimde 10 aylık doğduğundan beri deliksiz 2 3 saat yattığını bilmem ilk başlarda hep Bi mikirdanma sonra hep ellerini ayaklarını oynatma sonra hep sağa sola dönüp durmaya şimdide devamlı kalkıp oturuyor benim onu uykuya döndürmemi bekliyor ya meme istiyor ya pis pış yada sallanmak bu saatte 10 defa da olduğu oluyor ama bir kez bile kalkmadığı olmaz bende çok gittim doktora acaba birseyi mi var diye birsey yok dediler bende benim cocuk böyle diyip kabullendim ama gerçekten çok yorucu oluyor akşam en geç 9 buçuk gibi yatar sabah 7 de kalkar rutinleri iyi ama sürekli kalkar nasıl geçer ne zaman geçer bilmiyorum tek tesellim aman iyi olsun birseyi olmasında elbet bir gün düzelir
" Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi. " Bakin bu rutin kesinlikle işe yaradı bende. Siz de deneyinEvet benim bebeğimde gece defalarca uyanıyor ve çığlık çığlığa uyanıyor
Harika çok sevindim böyle olmasınaSize ne kadar teşekkür etsem az.. Gerçekten işe yaradı
Bir sağlıkçı olarak her şeyi bilmeme rağmen konu kendi bebeğim olunca hiçbir şeyi bilmez oldum. Gerçekten denemediğim yöntem kalmamıştı. Hiçbiri işe yaramadı. Ama bu harika oldu. Çoook teşekkür ederiiimHarika çok sevindim böyle olmasınaGün içerisinde yeterli uyku uyunmazsa eksik olursa fazla adrenalinden uykuya dalamaz. Sanırım sizde bunu yaşıyordunuz. Umarım hep böyle devam eder Siz de güzel güzel dinlenebilirsiniz.Sevgiler
Uyku aralıklarını kaçırıyor olabilirsiniz. Yaşına göre 2 uyku yapması lazım. Uyku aralığı 4-4,5 saat diye aklımda kalmış. Daha geç yatarsa uyuması zorlaşabilirKızlar merhaba, bebeğim 12 buçuk aylık. Gece uykularında sürekli dönüyor ve asla uykuya dalamıyor. Karnı tok, altı temiz uyuyor fakat hiç-bir zaman tam anlamıyla deliksiz uyuyamıyor. Gündüz uykusu max 1/1,5 saat oluyor. Bazen tek öğle uykusu bazense 1 saat öğlen 1 saat de akşamüstü uyuyor. Güne 9 da başlıyoruz akşam 9 -9 30 gibi günü kapatıyoruz. Nerede hata yapıyorum bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz
Rica ederim ne demek insan bunca karmaşa ve yoğunluk arasında en iyi bildiklerini bile unutabiliyor annelik çok zor gerçekten ama çok güzelBir sağlıkçı olarak her şeyi bilmeme rağmen konu kendi bebeğim olunca hiçbir şeyi bilmez oldum. Gerçekten denemediğim yöntem kalmamıştı. Hiçbiri işe yaramadı. Ama bu harika oldu. Çoook teşekkür ederiiim❤
Oğlum iki bucuk yaşında sabah 8 9 arası uyanır, öğlen 12 1 arası 1 1 buçuk saatlik uyku yapar Max 3 e kadar kadar uyur." Güne daha erken başlatmayı deneyin. En geç 8 olsun bu saat. Bebeklere göre değişmekle beraber 12 aylık bir bebek 2 uyku yapar günde genelde 15-18. Aya kadar tek uykuya düşmezler. Bir de 7-7:30 gibi güne başlatıp 10-10:30 gibi yatırıp daha sonra 2:30 gibi bir uyku daha yapıp bu uykuyu 4 gibi sonlandırmayı deneyin bakalım nasıl olacak. D vitaminini de daha erken saatlere çekin hemen kahvaltı sonrası gibi. " Bakin bu rutin kesinlikle işe yaradı bende. Siz de deneyin