Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki bebegim geceleri cok sık uyanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

KBKubra

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
14
2
37
Merhaba kızlar bebeğim 14 aylık geceleri cok uyanıyor emerek uyutuyorum uyku eğitimi konusunda kararsızım ama böyle de ben perişan oluyorum nasıl yapıyorsunuz eğitimle mi düzene soktunuz yoksa bu Allah vergisi mi valla uykusuzluk fena bişey

Çok sık kalkmaktan kastınız nedir tam olarak?
Genelde 9-9.30 gibi uyur sonra gece 11 de 1 de bu şekilde 2-3 saatte bir uyanıyor sabah normal saatinde yani 7-8 gibi uyanıyor aslında toplam uykusu az değil ama cok uyanıyor. Gündüz uykusu normalde şuan iki kez. Ama o da toplam 2 saati geçmiyor.

14 aylık bebek için normal. Sık uyanmıyor bebeğiniz. 3 yaşa doğru bizim bildiğimiz anlamda uyku düzeni oluyor.

Oğlum 5 buçuk yaşında. Gece bir kere çişe/suya kalkar, sonra yanımıza gelir yatar.

Kızım 3 buçuk yaşında, bazen sabaha kadar deliksiz uyur bazen gece 5 kere kalkar.

Uyku eğitimini savunanlar elbet vardır, faydasını gören de vardır ancak ben şahsen karşıyım ve çocuklarıma uygulamadım. Onların ritmini ve ihtiyaçlarını takip etmeyi daha faydalı buldum. Ki vermek isteseniz bile 14 ay çok geç, çok zorlanırsınız diye biliyorum.

Az sabır, zor yolu yarılamışsınız. Bitecek bugünler de :)

Sagol canım İnşallah valla bazen cok zorluyo artık onunla birlikte yanı aynı saatte uyumalıyım ki güne normal başlayabileyim bugun de kaç kere uyandı saymadım

Sagol canım İnşallah valla bazen cok zorluyo artık onunla birlikte yanı aynı saatte uyumalıyım ki güne normal başlayabileyim bugun de kaç kere uyandı saymadım
Küçüğüm 1 yaş civarındayken büyüğüm 3 yaşındaydı. Evli, çocuğu olmayan bir arkadaşım az uykuyla nasıl yaşıyorsun diye sordu. "Az uyku" ne demek, bana bunu tanımla dedim. 5 saatten az uyku dedi..

Dedim kesintisiz 3 saat uyumuşsam kralım o gün :))

Bu süreçler böyle. Kabullendikçe kolaylaşıyor ve kolaylaştığını farketmiyorsun bile. O yüzden sabırdan başka yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…