• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşında oglumun 2haftadır ateşi var yardim

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Merhaba 1 yaşında oglum 2haftadir ateşleniyor 37.7 civari oluyor 38 lere cikmadi ancak ozelikle geceleri cigerleri kan tahlileri iyi cikti hafif enksyon cikti doktorumuzda tecrubesiz biri kalbine herseyine bakti sorun yok dedi ben supheleniyorum. hala devam ediyor emmeyide birakti 2haftadir basina gelen varmi kizlar dış cikartigi icin olabilirmi. Nefes darligi yokta surekli devamli derin derin nefes aliyor en cokta bi korkutuyor. Halsiz.emmiyor, ates var. Ishali oksurugu vesayre yok ama yorumlariniz icin tesekurler

Son düzenleme:
Merhaba 1 yaşında oglum 2haftadir ateşleniyor 37.7 civari oluyor 38 lere cikmadi ancak ozelikle geceleri cigerleri kan tahlileri iyi cikti hafif enksyon cikti doktorumuzda tecrubesiz biri kalbine herseyine bakti sorun yok dedi ben supheleniyorum. hala devam ediyor emmeyide birakti 2haftadir basina gelen varmi kizlar dış cikartigi icin olabilirmi. Nefes darligi yokta surekli devamli derin derin nefes aliyor en cokta bi korkutuyor. Halsiz.emmiyor, ates var. Ishali oksurugu vesayre yok ama yorumlariniz icin tesekurler
Siz yine de başka bir doktora götürün ama benim oğlum geçen yaz bir hafta kadar akşamları ateşlendi. Doktorumuz boğaz enfeksiyonu dedi. Viral olduğu için ilaç vermedi. Ama 2 hafta çok uzun bir süre bilemedim

2 ay kadar önce benim çocuklarım(2.5, 6) ve binadaki diğer bütün çocuklar benzer bir şey yaşadı. Hafif ateş 9 gün sürmüştü bizimkilerde sanırım. Gün içinde de halsizlik ve hafif iştahsızlık vardı. İlaçsız atlattılar. Ama 1 yaş da çok küçük. 2 hafta uzun. Başka doktora götürseniz?

Atesini dusurmek icin bir limonun icine bir tk tuz koyun ocakta hafif ilitin boynundan ayaklarina kadar surun 30 dk icin ates kalmaz .Buyuk kucuk farketmez.Beni sitma gibi tutar ates cikar yukselir cikar yukselir ,bunu yapinca tekrarlamiyor deneyin belki sizede sifa olur

Back