• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaşında oğluma artık corba yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

endom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
oğlum 13 aylık 1 aydır sureklı muhallebi ve meyva yiyor.önceden hergun sebze corbası yerdi şimdi corbayı anlıyor ve yemiyor napcam ben nasıl yedircem bana fikirler verirmisiniz bide sürekli emmek istiyor doktor 1 aya kadar azı dişleri gelir dedi valla hergun corba yapıyorum ama çöpe gidiyor 1 aydır muhallebi cocuğu oldu ya canımı cok sıkıyor bu durum yardımlarınızı beklıyorum

Merhaba canim corbadan sikilmis olabilir benimkide azilarini cikarirken istahi yoktu ve surekli emmek istiyordu.corba yerine mesela kabak dolmasi(catalla ezerek yogurtla beraber)sulu kofte(ben terbiyeli yapiyodum yogurt,limon,un)tavuk koftesi,ispanak yemegi(kiymali guzel oluyor)makarna,pilav yani cesit cok kendimize yaptigimiz yemekler gibi yiyebilirler ve cokta hislarina gidiyor.devamli corba sikiliyorlar.birde ben oglen yogurt yemediyse ikindide meyveli biskuili yaparim cok sever tokda tutuyor.muhallebidende sikilabilir cunku artik herseyin farkina variyorlar ve hep degisik seyler istiyorlar.kolay gelsin iyi aksamlar:)

Artık normal yemeye başlaması lazım.Ne yiyosanız ondan ver.Benim oğlum 14 aylık 1 yaşından beri normal yemek yiyor.Çorbayı arada yapıyorum.Köfte makarna türü şeyler ver.Kaç aydır çorba çorba fenalık gelmiştir çocuğa tabi.Katı gıdaları yemekte sorun yaşıyosa da normal yemek yapıp çatalla ezip verebilirsin.Artık memeyi azaltıp normal yeme alışkanlığı kazanması lazım.

Back