1 yaşında oğlum neredeyse 30 gündür sulu kaka yapıyor ( ishal)

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
91
19
31
Merhabalar herkese

Artık çaresizlikten kafayı yemek üzereyim. Yurtdışında yaşıyoruz oğlum 1 yaşında yaklaşık 30 gündür sulu kaka yapıyor , kakası asla katı değil. Ve günde 2-3 kes yapıyor . Burda acile götürdüm normal felan dediler burda ki doktorlar gerçekten kasaptan mı mezun olmuşlar ben bilmiyorum hiç güvenmiyorum. İshal bebeğin nesi normal? 30 gündür devam ediyor. Türkiye de ki doktorla kontağa geçtim diş yüzünden dedi oda muayene etmeden söyledi bunu. Çok kötü hissediyorum çocuğum da bir tuhaflık var kimse yardım etmiyor. Pazartesi yine götürücem inşallah bu sefer bakarlar artık çaresizlikten ağlıyorum elimden birşey gelmiyor bunu daha önce hiç yaşamadık

Yediği bir şey dokunuyor olabilir mi? Beslenme ile takviye etseniz. Mesela pirinç, patates, şeftali, muz? Bakalım katılaşacak mı kaka? Ciddi ishal değil bence ama bişey dokunuyor ya da bağırsakları harekete geçiriyor olabilir

kefir denemesi yapın alerjisi yoksa kefir verin. altınlılıç marka şekersiz doğal doktor onu önerdi oğluma aldım her sabah aç karnına 4-5kaşık içiyor. ishal kabız iyi geliyor. danışabilecegin doktor varsa danıs dene. evde kendin de mayalayabilirsin kefiri ben beceremem diye ugrasmadım ama annem yapıyordu eskiden. bir de oğlum ishalken kullandıgım havuc corbası var googleden tam tarif alın bebeklerde ishal icin havuc corbası yazarsanız cıkıyor bizde cok işe yaradı geçmiş olsun

Süt alerjisi bütün süt ürünleri kesin normele dönerse anlarsiniz

Mehraba uzun zaman olmuş.benin de 6 aylık oğlum aynı durumda günde 6..7 kez kaka yapıyo 15 gündür ishal .Sizin çocuğunuza keçdimi .sebebi neymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…