• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşında balık yağı

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar merhaba oğlum 13 aylık doktor kontrolümüzde artık balık yağını verebilirsiniz dedi youplusın balık yağını aldırdı.Siz kullanıyormusunuz ve hangi saat aralığında vermem lazım aç tok bilgisi olan varmı

Eğer çocuğunuz düzenli haftada 1 balık tüketiyorsa kullanmanıza gerek yok. Tüketmiyorsa genelde easy fish oil tercih ediliyor ya da möllers

Bizim bebenin doktoru D vitamini ve demir damlası dışında balık yağına ve tüm ekstra vitaminlere karşı.

“Sağlıklı beslensin,haftada 1 balık yesin yeterli” diyor.

Tabii balık çok alerjen bir yiyecek,dikkat etmeli bence.

Kızlar merhaba oğlum 13 aylık doktor kontrolümüzde artık balık yağını verebilirsiniz dedi youplusın balık yağını aldırdı.Siz kullanıyormusunuz ve hangi saat aralığında vermem lazım aç tok bilgisi olan varmı
Tok veriliyor diye biliyorum, ocean marka kullanıyorum ben, balık da yiyor aslında ama ben yediğimiz hiçbir şeye güvenmediğimiz gibi aldığımız balıklara da güvenmiyorum o yüzden takviye olarak az miktarda veriyorum😀

Ya ben inek sütüde verdiğim için balık vermekten korkuyorum zehirler eder diye

Bizim bebenin doktoru D vitamini ve demir damlası dışında balık yağına ve tüm ekstra vitaminlere karşı.

“Sağlıklı beslensin,haftada 1 balık yesin yeterli” diyor.
D vitamini ve demiri iyi dedi doktor demir kesebilirsin dedi balık yağınıda beyin gelişimi için güzel bir takviye dedi o yüzdem veriyorum

D vitamini ve demiri iyi dedi doktor demir kesebilirsin dedi balık yağınıda beyin gelişimi için güzel bir takviye dedi o yüzdem veriyorum
Bilmiyorum ki…

Her doktor farklı bir öneride bulunuyor. Benim de aklım karışıyor artık.

Bilmiyorum ki…
Her doktor farklı bir öneride bulunuyor. Benim de aklım karışıyor artık

Ya ben inek sütüde verdiğim için balık vermekten korkuyorum zehirler eder diye
Bizim doktor inek sütüne çok karşı.

“Sadece muhallebi içinde verebilirsin” dedi.

Möllers kullanıyoruz biz bizede tavsiye etti benim bebeğim balık ve yumurta yemiyor ondan
Genelde tok karnına verilmesi gerekli ben Kahvaltı sonrası veriyorum hemde vitaminlerin emilimini sağlıyormuş

Back