- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tok veriliyor diye biliyorum, ocean marka kullanıyorum ben, balık da yiyor aslında ama ben yediğimiz hiçbir şeye güvenmediğimiz gibi aldığımız balıklara da güvenmiyorum o yüzden takviye olarak az miktarda veriyorumKızlar merhaba oğlum 13 aylık doktor kontrolümüzde artık balık yağını verebilirsiniz dedi youplusın balık yağını aldırdı.Siz kullanıyormusunuz ve hangi saat aralığında vermem lazım aç tok bilgisi olan varmı
D vitamini ve demiri iyi dedi doktor demir kesebilirsin dedi balık yağınıda beyin gelişimi için güzel bir takviye dedi o yüzdem veriyorumBizim bebenin doktoru D vitamini ve demir damlası dışında balık yağına ve tüm ekstra vitaminlere karşı.
“Sağlıklı beslensin,haftada 1 balık yesin yeterli” diyor.
Takviye olarak kullanması için verdiBalık yağını neden önerdi doktorunuz ? Kilo ve boy gelişimi için mi?
Bilmiyorum ki…D vitamini ve demiri iyi dedi doktor demir kesebilirsin dedi balık yağınıda beyin gelişimi için güzel bir takviye dedi o yüzdem veriyorum
Bilmiyorum ki…D vitamini ve demiri iyi dedi doktor demir kesebilirsin dedi balık yağınıda beyin gelişimi için güzel bir takviye dedi o yüzdem veriyorum
Bizim doktor inek sütüne çok karşı.Ya ben inek sütüde verdiğim için balık vermekten korkuyorum zehirler eder diye
İnek sütünü doktorunuz mu önerdi, onu da pek önermiyor artık doktorlarYa ben inek sütüde verdiğim için balık vermekten korkuyorum zehirler eder diye
Möllers kullanıyoruz biz bizede tavsiye etti benim bebeğim balık ve yumurta yemiyor ondanKızlar merhaba oğlum 13 aylık doktor kontrolümüzde artık balık yağını verebilirsiniz dedi youplusın balık yağını aldırdı.Siz kullanıyormusunuz ve hangi saat aralığında vermem lazım aç tok bilgisi olan varmı
Aynen inek sütü çocuklarda bağımlılık yapıyor diye duydum. Bizim doktorumuz da karşı.İnek sütünü doktorunuz mu önerdi, onu da pek önermiyor artık doktorlar