sabah:
8.30 civarı :3 menüyü dönüşümlü veriyorum..
1) 1 yumurtanın sarısı,beyazının ceyreği( yeni başladım), 1 minik domates, 1 mandalina suyu, 1 Tatlı kaşığı labne peyniri bazen 1 zeytin...bazen ceviz ekliyorum
2) 5-6 tane cicibebe,1 yumurta sarısı,küçük labne peyniri,1 ölçek formül mama
3) 210 cc formül mama
10.00 civarı:2 menüyü dönüşümlü veriyorum
1) meyve; dönüşümlü olarak muz,elma,armut bazen ıkısını bazen üçünü karıştırıyorum..(cam rendede rendelemezsem yemiyor)
2) eger kahvaltı yapmışssa 150 cc mama
13.00 civarı;
Çorba: genelde sebze çorbası yapıyorum..çeşit ayırtetmiyor herşeyi ekleyip çıkarıyorum sıkılmasın diye..bazen mercimek corbası cok nadir tarhana..
15.00 civarı;
1)sabahki gibi meyve,bazen kavanoz mama, bazen yogurt( sütaş babymix in elmalısı haricinde agzına yogurt sürmüyor)
16.00 civarı;
1)150 cc mama
19.30 civarı;
150 cc mama..ve yemeklerimizden 2-3 kaşık tadımlık yiyor
gece 12de 180 cc.mama.. gece kalkmıyor...
----------yemekleri genelde öğürüyor o yüzden henüz tam anlamıyla geçemedik ve nasıl aşacagız bilmiyorum..2dişimiz var biraz artarsa çiğneyeblir belki... ne durumda sizce?? 10.800 kg bu arada.. 7 ay anne sütü aldı..
8 a
8.30 civarı :3 menüyü dönüşümlü veriyorum..
1) 1 yumurtanın sarısı,beyazının ceyreği( yeni başladım), 1 minik domates, 1 mandalina suyu, 1 Tatlı kaşığı labne peyniri bazen 1 zeytin...bazen ceviz ekliyorum
2) 5-6 tane cicibebe,1 yumurta sarısı,küçük labne peyniri,1 ölçek formül mama
3) 210 cc formül mama
10.00 civarı:2 menüyü dönüşümlü veriyorum
1) meyve; dönüşümlü olarak muz,elma,armut bazen ıkısını bazen üçünü karıştırıyorum..(cam rendede rendelemezsem yemiyor)
2) eger kahvaltı yapmışssa 150 cc mama
13.00 civarı;
Çorba: genelde sebze çorbası yapıyorum..çeşit ayırtetmiyor herşeyi ekleyip çıkarıyorum sıkılmasın diye..bazen mercimek corbası cok nadir tarhana..
15.00 civarı;
1)sabahki gibi meyve,bazen kavanoz mama, bazen yogurt( sütaş babymix in elmalısı haricinde agzına yogurt sürmüyor)
16.00 civarı;
1)150 cc mama
19.30 civarı;
150 cc mama..ve yemeklerimizden 2-3 kaşık tadımlık yiyor
gece 12de 180 cc.mama.. gece kalkmıyor...
----------yemekleri genelde öğürüyor o yüzden henüz tam anlamıyla geçemedik ve nasıl aşacagız bilmiyorum..2dişimiz var biraz artarsa çiğneyeblir belki... ne durumda sizce?? 10.800 kg bu arada.. 7 ay anne sütü aldı..
8 a