• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 yaş sonrası demir ve kan sayımı yaptıran var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serap85

♥iki küçük sevdamm♥
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.888
342
113
1 yaş sonrasında yapılan kan sayımı yaptırdınız mı sonuçları nasıl çıktı bilgilerinizi bekliyorum

yaptırdım canım.halada arayı çok açmadan yaptırıyorum..ilk yaptırdığımda kanında biraz mikrop,alerjisi biraz yüksek ki bunun için özel labaratuvarda tahliller yaptırdım.gerçi biliyodum yumurtaya oldugunu hele peynirle beraber yerse hastanelik oluyoduk..şimdi yumurta veriyorum iki üç günde bir bişey olmuyor.bide demiri biraz düşüktü.onun içinde ilaç içti düzeldi.kesinlikle yapmanda fayda görüyorum...iyi günler...

benim oğlum 13 aylık demiri iyi ama kanı biraz düşük sonucu yeni aldım daha dr a göstermedim oğlunuzun kanında ne gibi bir mikrop bulundu önemli birşey mi geçmiş olsun

Kanında mikrop var derken halk arasında öyle deniyor...aslında wbc yüksek çıkıyo biraz.oda çocuk oldugu için ağzına aldığı herşeyden bile mikrop kapabiliyor.veya yakın zamanda grip ateş falan olmuşsa buda etkiliyo ve yüksek çıkıyo.çok önemli değil yani.ilaçlada düzeliyo.tabi çokk çok yüksekse noluyo bilmiyorum..ben ne zaman kan verdirsem oğluma atıyorum sınır 10 sa 12veya 13 çıkıyo anlamadım gitti.doktora göre normal.bende aşırı pimpirikliyim zaten...allah evlatlarımızın acısını göstermesin.siz yaptırdınızmı tahlil nasıl çıktı sonuç?

Benim oğlum 10 aylık konrtolde demir eksikliği çıktı. doktor 1 yaşında tekrar bakıcam dedi

Kanında mikrop var derken halk arasında öyle deniyor...aslında wbc yüksek çıkıyo biraz.oda çocuk oldugu için ağzına aldığı herşeyden bile mikrop kapabiliyor.veya yakın zamanda grip ateş falan olmuşsa buda etkiliyo ve yüksek çıkıyo.çok önemli değil yani.ilaçlada düzeliyo.tabi çokk çok yüksekse noluyo bilmiyorum..ben ne zaman kan verdirsem oğluma atıyorum sınır 10 sa 12veya 13 çıkıyo anlamadım gitti.doktora göre normal.bende aşırı pimpirikliyim zaten...allah evlatlarımızın acısını göstermesin.siz yaptırdınızmı tahlil nasıl çıktı sonuç?

demiri iyi wbc de iyi ama hgb in normal değeri 14.0-18.0 oğlumun 11.5 yani kansızlık var biraz aklıma takılan bilginiz var mı acaba demir iyi ise kansızlık neden olur oğlum 13 aylık test yapıldıktan sonra doktora göstermedim daha önümüzdeki ay aşımız var o zaman bakılacak 1 yaşını geçince iştahsızlık arttı o kadar da dikkat etmeye çalışıyorum ki beslenmesine bu aralar yemek saatlerimiz işkence oldu benim için o yemeyince ben kendimi yiyorum hergün şiddetli baş ağrısı çekiyorum allah annelere hele de iştahsız bebek annelerine sabır versin

Back