• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaş kızım hasta oldu emmiyor

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
İnfluenza belasi geldi başımıza ilaç içmek istemeyen kızıma zorla ilaç verdim şimdi emmek istemiyor kesinlikle
Ateşi var
İlaç içemiyor
Beni emmiyor umarım bırakmaz
Böyle durum geldi mi başınıza emer mi tekrar

İnfluenza belasi geldi başımıza ilaç içmek istemeyen kızıma zorla ilaç verdim şimdi emmek istemiyor kesinlikle
Ateşi var
İlaç içemiyor
Belki boğazı aciyodur o yüzden emmek istemiyordur. Benim oğlumda 1 yaşında el ayak hastalığı geçirdi 2 güne yakın emmedi bende çok korktum bırakacak diye ama sonra devam etti şükür. Biraz toplayınca emer tekrar merak etmeyin. geçmiş olsun

Belki boğazı aciyodur o yüzden emmek istemiyordur. Benim oğlumda 1 yaşında el ayak hastalığı geçirdi 2 güne yakın emmedi bende çok korktum bırakacak diye ama sonra devam etti şükür. Biraz toplayınca emer tekrar merak etmeyin. geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah emer ama makarna falan yedi birkaç tane ekmek istemiyor sadece

Teşekkür ederim inşallah emer ama makarna falan yedi birkaç tane ekmek istemiyor sadece
Oğlumda aynı öyle olmuştu yemek yedi ama asla emmedi bende şaşırmıştım hatta buraya konu açtım çok üzüldüm herkes emer merak etme dedi öyle de oldu şükür. sizinki de en kısa zamanda tekrar başlar inşallah

Ateşi var
İlaç içemiyor

Çok geçmiş olsun 🌿 1 ay önce boğaz enfeksiyonu geçirdi bebeğim 5 gün emmedi. 5. Gün akşam uykuda vermeye çalıştım aldı, sonra eskisi gibi devam etti.

Oğlumda aynı öyle olmuştu yemek yedi ama asla emmedi bende şaşırmıştım hatta buraya konu açtım çok üzüldüm herkes emer merak etme dedi öyle de oldu şükür. sizinki de en kısa zamanda tekrar başlar inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim ben sagip dolaba koyuyorum artık inşallah kısa zamanda başlar emmeye

İnşallah çok teşekkür ederim ben sagip dolaba koyuyorum artık inşallah kısa zamanda başlar emmeye

Boğazı acıyor olabilir, geniz akıntısı da yutkunmayı zorlaştırıyor ondan da emmek istemeyebilir. Size tavsiyem burnunu açın, serum fizyolojik yapamıyorsanız su ile yıkayın sık sık. Bu arada sağmaya devam edin sütünüz kesilmesin, ben de sağıp buzluğa attım.

Back