How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

1 yaş hediyesi

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
35
Yeğenim nisanda 1 yaşına girecek. Daha vir aydır yürüyor yeni yeni. Ne almalıyım sizce? Oyuncak araba tarzı bişey düşündüm ama. Hani ilk arabam falan o tarz bişey. Kendi sürebileceği anne babanın da ittirebileceği gibi? Erkek yeğen bu arada. Başka ne alınabilir? Ne yapılabilir? Fikirlerinize açığım

Durumunuz el verirse akülü araba olabilir, ben yeğenime aldım. Üzerinden inmiyor :D

Bence ilk arabam icin gec kalinmis olur. Butcenizi derseniz ise yarar ornekler verebilirim. 😄 Allah omrune bereket versin.

Minik bisiklet olabilir.

İlk arabam güzel fikir bence geç değil aslında boyutu biraz buyuk olanlar var . Üzerine oturup 2 yaşında 3 yaşında da biner. Benim kızım 5 yaşına kadar bindi neredeyse😁

Yaa geç mi olur? Ne alabilirim başka
Oglum yurumeye basladiktan sonra donup yuzune bakmadi. Her cocuk farkli gerci. Belki sizinki kullanir.

Butceniz ve ev uygunsa kaydirak alabilirsiniz. Guzel oyaliyor. Ya da ebeveyn kontrollu bisiklet. Ayrica lego da alabilirsiniz. Bir de ilgisi varsa pilli lavabolar var. Mutfak esyalari, sebze meyveler filan oluyor icinde.

Oglumun en cok vakit gecirdikleri bunlar. Gercek tava tencere ve bos su siselerini saymazsak. :KK70:

Back