1 yas dogum gunu hediyesi

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar merhaba gorumcemin bebeginin 1.yas gunu ve ne alacagimiza karar veremedik. Fikir verebilirmisiniz lutfen. Benim aklima burda bir yer acilmis 0-36 ay arasi bebekler icin yuzme dersi gibi bir seyler oraya 1 aylik kayitmi yaptirsak ki? Ya da daha guzel onerisi olan varmi. O benim ikizlerime birine top havuzu birinede ilk arabam gibi bir sey almisti. Ucuz bir seu olmaz dogumundada bir sey takamadik. Fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar merhaba gorumcemin bebeginin 1.yas gunu ve ne alacagimiza karar veremedik. Fikir verebilirmisiniz lutfen. Benim aklima burda bir yer acilmis 0-36 ay arasi bebekler icin yuzme dersi gibi bir seyler oraya 1 aylik kayitmi yaptirsak ki? Ya da daha guzel onerisi olan varmi. O benim ikizlerime birine top havuzu birinede ilk arabam gibi bir sey almisti. Ucuz bir seu olmaz dogumundada bir sey takamadik. Fikirlerinizi bekliyorum

Arkadan ebeveyn direksiyonlu bisiklet alabilirsiniz

Bir yaş için yüzme kursu bana iyi fikir gelmedi bütçeniz ne bilmiyorum ama ilerisi için küçük bisiklet ne bileyim odası varsa güzel bi oyun çadırı olabilir resim baskılı ya da isim yazılan halı perde tablolar var kılık kıyafet zaten bilinenler aklıma bunlar geldi ilk (altını saymıyorum artık)

Yüzme iyi fikir aslında suyu seven bir cocuksa kaliteli bir ayakkabı da iyi olur güzel şık elbise de olabilir. İhtiyaca yönelik bir şey de iyidir. Bebeğin neyden hoşlandığıni bilmek lazım. Altın künye olabilir eğer doğumda bir şey takmadiysaniz.

Teepee Oyun cadiri alin 250 lira civarinda ama hepsiburada da goreum gecenlerde 109 liraya da vardi , cok guzeller bayiliyorum onlara :)

O kurslara bebeği ile ebeveyn de eşlik ediyor. Uygunlar mı değiller mi bilemeyebilirsiniz. Fiyatı 500-700tl bandında ile göre değişiyor. Doğumda da birşey takmadıysanız. Bence;
1-yazlık (bayramlık) takım sandalet
2- aktivite masası-aylık oyun/aktivite setleri oluyor onlara abonelik
3- oto koltuğu
4-kız bebekler için imaginarium da mutfak setleri satılıyor. Odası varsa kurulabilir.
5-yazlık mayo,deniz terliği, havlu, deniz oyuncakları set
alabilirsiniz. Bunlara ek olarak oto koltuğu hariç seçimlerde gram ya da çeyrek altın da aileye verirsiniz.(700tl bütçeyi uygun gördüyseniz)

Back
X