Öncelikle bu kadar güzel bir şeye vesile olduğunuz için tebrik ederim sizi.
Bebeğinize gelince. Benim ikiz bebeklerim var. 25 ayliklar onlara neler yaptığımdan bahsedeyim size. 5 aydan sonra emzirme bitince sadece mama ile devam ettik. 5.5 aylıkken tadimlara başladım tam öğüne geçmem 7 . Ayı buldu. 7.5 aydan 1 yaşa kadar üç ana üç ara öğün veriyordum ek gıda ara mama ana öğündu bizim için. Uyanırlardi mama verirdim 1.5 saat sonra kahvaltı (yumurta, ev yapımı lor, çekilmiş zeytin, pekmez ve ekmekici ) sonra öğlen uykusundan uyanırlardi yine mama sonra yine ek gıda böyle giderdi. 1 yaşından sonra kendiliklerinden gündüz mamayı bıraktık ve tamamen ek gıda başladı. Yatmadan önce ve gece mama sadece yemeye döndük. Bizim önceliğimiz sebzeydi çok şükür şuan yemedikleri sebze yok, et ve et ürünleri yine aynı şekilde. Meyve yine çok önemli. Paketli gıda hayatımızda o dönem hiç yoktu 2 yaştan sonra biraz esnettim ama yine yok denilecek kadar az. Evde her şeyi yaptım. Birde kararlı oldum sebze konusunda özellikle. Pirinç unu gece maması tarzı şeylere ihtiyaç duymadım. Makarna, pilav yaptım. Ben kendi beslenmemde de karbonhidrat protein vitamin dengesine önem veren biriyim. İki gün üst üste pilav yapmam imkansız gibi bir şey. Ya da et sebze dengesine çok önem veririm. Bayağı yordu bu süreç beni ama yemeleri düzenli