- 19 Nisan 2023
- 14
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi busrassssss
-
Allah bağışlasın tekrar hamilelik fikrini düşünemiyorum bile ben şuan hamileligimde de her işimi kendim yaptım şimdi de öyle sanırım kaldıramam daha fazla sorumluluğu, sorumluluk paylaşılmadiği zaman insan her şeyden uzaklaşıyor oysa sorsan bana bundan önce bir sürü çocuğum olsun geniş aile olalım isterdimÇocuğum 3. Ayını bitirdiğinde bende çalışmaya başladım evden ve sadece eşim destekçi, oğlum 1 yaşında ve yine hamileyim.
Sizi çok iyi anlıyorum bazen evi bırakıp kaçasım geliyor.
Geçecek bugunler demeyi çok isterdim ama ne zaman ben de bilmiyorum11 aylık bebeğimle seni öyle iyi anlıyorum ki
Aynen ben de cok cocuk isterdim ekonomik olarak da zor . Benim de kizim 5 aylik. Annem geliyor arada kaliyor yok onda durmuyor. Ben de yorgun oluyorum cogu zaman ama olsun cok sukur onu verene. Simdi birlikte takilik.Allah bağışlasın tekrar hamilelik fikrini düşünemiyorum bile ben şuan hamileligimde de her işimi kendim yaptım şimdi de öyle sanırım kaldıramam daha fazla sorumluluğu, sorumluluk paylaşılmadiği zaman insan her şeyden uzaklaşıyor oysa sorsan bana bundan önce bir sürü çocuğum olsun geniş aile olalım isterdim
kesinlikle yardım almadan bir çocuk büyütmek çokkkk zor. üstelik bir de anne diye yapıştıkları dönemdeyiz sanırım. ben kendimi bir daha bu kadar küçük olmayacak kendi kendine yetmeyi bizden öğrenecek diye avutuyorum allah kalbimize ferahlık versinGeçecek bugunler demeyi çok isterdim ama ne zaman ben de bilmiyorum
Eşiniz ev işlerine yardımcı olmuyor? İşten geldiğinde çocuğa bir saat baksın, sizde çıkın gezin hava alın.Allah bağışlasın tekrar hamilelik fikrini düşünemiyorum bile ben şuan hamileligimde de her işimi kendim yaptım şimdi de öyle sanırım kaldıramam daha fazla sorumluluğu, sorumluluk paylaşılmadiği zaman insan her şeyden uzaklaşıyor oysa sorsan bana bundan önce bir sürü çocuğum olsun geniş aile olalım isterdim
O da evden çalışıyor arada sehir dışına gidiyor ama ev işleriyle hiç bir alakası yok ev darmaduman olsun üstünden atlar geçer o kadar yani sanırım beni bebek değil kocam yorduEşiniz ev işlerine yardımcı olmuyor? İşten geldiğinde çocuğa bir saat baksın, sizde çıkın gezin hava alın.
Eşim çok yardımcı çocuğu hergün dışarı çıkarır gezer tozar.
Ben sadece sürekli evde çalışmaktan ve tekrar bu hormonlardan kaynaklı uyuşuk oldum ve arada sağdan soldan geliyorlar
Evet tek avuntum bu ona yeterli bir anne olmak istiyorumkesinlikle yardım almadan bir çocuk büyütmek çokkkk zor. üstelik bir de anne diye yapıştıkları dönemdeyiz sanırım. ben kendimi bir daha bu kadar küçük olmayacak kendi kendine yetmeyi bizden öğrenecek diye avutuyorum allah kalbimize ferahlık versin
1 yaşında bebiş varken 2.bebeği istediniz mi yoksa süpriz mi oldu. Sağlıkla gelsin bu aradaÇocuğum 3. Ayını bitirdiğinde bende çalışmaya başladım evden ve sadece eşim destekçi, oğlum 1 yaşında ve yine hamileyim.
Sizi çok iyi anlıyorum bazen evi bırakıp kaçasım geliyor.
Sürpriz oldu ama bir yandan da sanki çok istiyormuşuz gibi heyecanlıyız. İlk 2 yıl zorlanacağız farkındayız ama sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.1 yaşında bebiş varken 2.bebeği istediniz mi yoksa süpriz mi oldu. Sağlıkla gelsin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?