1 yıldır görüşmediğim kaynanam haber göndermiş

Bu bariz evlat ayrımı yanlız beklentlik bir durum yok.
Kaldı ki diğerlerine yapılıyorsa haklı olarak beklentiye de girebilir.
Haaa yapmayı tercih etmeyebilirler yapmak zorunda da değiller
bu kadın da görüşmez görüşmek zorunda değil !!!
Uzak durun konu sahibi kime verdilerse hastaykende o arasın bir zahmet.

Diğer gelinlerin kendisine bakmayacağını anlamış. Şansınız sizde deniyor. Aman ha.

Ama bu eşinin sorunu. Eşi pısırık. Ayrım olduğunu görmüyor bile. Böyle adam çekilir mi? Konu sahibi ne zaman devreye girecek? Mesela borç istemişler. Ben o zaman olay çıkarırım ama ev vermediler demek kocasının sorunu olduğu için konu sahibine düşmez.ama adam ağır kör. İnsan hiç mi demez hani bana diye

Bu konuda haklısınız onu söylemek ona düşmez.
Benim eşimde böyleydi yıllarca anlatmaya çalıştım anlamadı tek kelime etmedi, aman kırılmasınlar dedi aman üzülmesinler dedi yiyince kazığı şimdi kendi kopardı tüm bağlarını erkekler kazık yemeden akıllanmıyor onunda zamanı var anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.

Arayın hemen lütfen. Ah yazık kaynanaza bir şey olmuştur birine araba alınacaktır kredi lazımdır. Hemen arayın yardımcı olun.

Diğer gelinler de yüz çevirmiştir ondan sizde yüz bulmaya çalışıyor aramayın

Sakın arama. Kv suçlu hala seni ayağına getirtme peşinde. O arasın çok istiyorsa

Hic bir sekilde görüsmeyin etmeyin. Birak naparsa yapsinlar agladip dursunlar.. stres topu gelini bulamadi tabi stres atacak diğer oğullari gelinlerine dokundurtmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…