1 yıldır görüşmediğim kaynanam haber göndermiş

Uzak durun, mesafe koyun ve yüz göz olmayın. Gerekirse kendiniz görüşmeyin, görüşmek otunda kalırsanız da mesafeli olun

Arar yiktiginiz köprüleri tekrar kurarsanız ayı dolmadan eski kavgalara geri döner ,yolun sonunda boşanırsınız.Annenize ,size yapılan hakaret ve küfürleri yutmuş olursunuz, "yüzüme tukurene Yarabbi şükür " misali.
Sanki konussaniz bal kaymak olacak,ne kıyası bitecek,ne para dilenmesi bir de üstüne arkanızdan daha çok konuşacak şimdi gorusmuyorsunuz,elinde fazla kız yok . Eğer herşeye rağmen konusursaniz, şimdiden ahhh benim akılsız kafam diye taşlara vurmaya başlayabilirsiniz.......

Diğer kayınların ayrıcalığı ne? Neden size hiçbir şey yapmayıp onlara ev ve eşya diziyorlar?

Eltiler çalışmıyor diye yani. Ne güzel valla, sen çalış 10 sene ev kredisi öde, öbür geline çalışmıyor diye ev hediye etsinler. Üstelik para lazım olunca sana gelsinler.
Evet valla bilmiyorum tek ev değil gidip gelmede adetler de onlara uyuyor bana gelince çemkirdiler hep

Çünkü onlar ÇİFT MAAŞ sabancıyla yarışıyorlar çift maaşlılar haberin yok mu
Evet öyle abartıyorlar
Çünkü onlar ÇİFT MAAŞ sabancıyla yarışıyorlar çift maaşlılar haberin yok mu
Evet öyle abartıyorlar sanki holding sahibiyiz ama bilerek yapıyorlr oysa kiraydı eşyaydı ev yok araba yok hayat o kadar pahalı 10 15 yıl çalışsak alabilir miyiz Allah bilir

2 katı diğer oğullarına vermiş benim hiç haberim yok sonradan öğrendim şoke oldum
Neyine şok oldunuz. Sizi hiiiçç haklı bulamadım. Yapmadılarsa oğullarına yapmadılar. Ev versinler diye beklentiye girmek onlara yaptıysanız bize de yapacaksınız demek soğuk davranmak ne mana. İlla biri gönül koyacaksa oğlu koyar ayrımcılığı ona yaptılar. Sizlik bir durum göremedim

Orası öyle olabilir hadi diyelim öyle ama sadece onla kalmadı o ne yapsa haklı ben ağzımla kuş tutsam bulaştılar hiç bir adeti yerine getirmediler ama ona yaptılar bir de üstüne bizden para istediler siz olsanız verir misiniz kaldı ki verecek paramız yok ama kaynanama göre ağzıma bir parça ekmek girsin gerisini ona vereyim biz bir şeye sahip olmayalım kendimde çalışıyorum affedersnz eşek gibi çalışıyorum

Mesafe koyardım ama tamamen ilişkimi kesmezdim. Onlar kestiyse bunu da fırsat bilirim tabi ki
Siz şanslısınız eşiniz zorlamıyor sizi ailemle yakın olacaksın diye

Mesafe koyardım ama tamamen ilişkimi kesmezdim. Onlar kestiyse bunu da fırsat bilirim tabi ki
Siz şanslısınız eşiniz zorlamıyor sizi ailemle yakın olacaksın diye
Valla derse ben ayrılırım biliyor bunu artık ona kalmış diğerleri o kadar mutlu eşini dinliyor bu da yapmıyor

Size ve annenize küfür ettilerse burada birinci suçlu size bunları ettiren eşiniz, kardeşini örnek alsın biraz.. Yerinizde olsam kesinlikle aramazdım ve görüşmezdim, ne güzel mesafeyi koymuşsunuz, eğer görüşmeye başlarsanız bi daha kurtulamazsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…